Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На «Локомотиві» запорізькі атлети демонстрували силу та витримку

28 липня 2020 - 11:15

Вихідними на стадіоні Класичного приватного університету «Локомотив» відбулося чергове відкрите тренування. Цього разу після юних футболістів на стадіон вийшли колективи Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» та Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики імені Л.І.Жаботинського.

Після розминки вихованці шкіл перейшли до спеціалізованих вправ. Спортсмени з важкої атлетики продемонстрували майстерність вправ з використанням інвентарю, а легкоатлети відпрацьовували техніку бігу на коротких дистанціях. Особлива увага мешканців міста Запоріжжя, які прийшли на стадіон, була прикута до стрільби з лука. Усі бажаючі мали змогу зробити декілька спроб вистрілу зі спортивного лука.

На заході були присутні начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, директор Централізованої бухгалтерії закладів та установ молоді, фізичної культури та спорту Андрій Кондратенко, директор Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» Олександр Єрьоменко, заступниця директор Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з важкої атлетики імені Л.І.Жаботинського Вікторія Медведська та тренерський склад спортивних шкіл.

– Фізична культура та спорт є невід’ємною складовою здорового способу життя. Регулярні тренування є запорукою гарного самопочуття, міцного здоров’я та радісних емоцій. Дуже приємно бачити, що у час технологій та неймовірного ритму життя, які диктує сучасність, жителі Запоріжжя знаходять час на заняття фізичною культурою та спортом. Сьогодні ми маємо можливість познайомитись з такими видами спорту, як важка атлетика, легка атлетика та стрільба з лука. Впевнена, що сьогоднішнє тренування подарує масу позитивних емоцій. Дуже вдячна тренерському колективу комплексної ДЮСШ «Спартак» та СДЮШОР з важкої атлетики ім. Л.І. Жаботинського за професіоналізм та відданість справі, – наголосила Наталія Власова.

Наступного тижня також на стадіоні КПУ «Локомотив» відбудеться відкрите тренування з ушу. Початок в суботу о 8:00.

Зазначимо, що відкритті тренування проводяться щосуботи протягом місяця на тренувальній базі Класичного приватного університету. Управління молоді, фізичної культури та спорту закликає бути небайдужими та долучатись до занять фізичною культурою та спортом. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Ситуація напружена, але контрольована»: про захворюваність тварин на сказ в Запорізькій області

Війна забрала все, але не любов до бджіл: краматорський бджоляр створив пасіку на Хортиці

Фінансова підтримка сільгоспвиробників: розпочався прийом заявок

У Запоріжжі СБУ заблокувала чергову «схему для ухилянтів»

Як внутрішньо переміщеній особі укласти декларацію з сімейним лікарем: пояснює НСЗУ

Навчальний рік у Запорізькій школі-інтернаті «Світанок» вдруге розпочнеться в змішаному форматі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?