Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

День Соборності запорізька молодь відзначила «Уроком мужності»

22 січня 2020 - 15:50

Сьогодні в Запорізькому обласному центрі молоді відбувся обласний «Урок мужності» з нагоди Дня Соборності України. У заході взяли участь студенти, школярі, молодіжні лідери, представники громадських організацій, військовослужбовці, представники органів влади, зокрема очільник облдержадміністрації Віталій Туринок, заступниця голови облдержадміністрації Марина Кудерчук та керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Свято об’єднало людей різного віку, способу і стилю життя, сприйняття й оцінки навколишнього світу, вірувань, мови. Своїм зібранням учасники «Уроку мужності» заявили, що прагнуть бачити Україну незалежною, сильною, заможною, європейською державою.

До молоді звернувся голова облдержадміністрації Віталій Туринок.

− Шановні запоріжці, від щирого серця вітаю вас із Днем Соборності України. Це свято має велике значення для кожного з нас. Треба пам’ятати, що ми – єдині, незважаючи на те, в якій частині України проживаємо та якою мовою розмовляємо, бо мета в нас одна – створення країни, з якої нам не захочеться виїжджати на чужину в пошуках кращої долі. Ми сильні тільки тоді, коли єдині. Я впевнений, що нам вдасться знайти порозуміння та об’єднати сили задля досягнення спільної мети − повернення окупованих територій та створення цілісної, могутньої держави, − зазначив Віталій Туринок.

Присутнім продемонстрували відеофрагменти новітніх історичних подій, прозвучали музичні та хореографічні виступи патріотичного спрямування.


Також у рамках заходу голова облдержадміністрації відзначив запоріжців, які зробили вагомий внесок у розвиток області.

Так, за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, та вагомий особистий внесок у забезпечення соціально-економічного розвитку Запорізької області медалями «За розвиток Запорізького краю» нагороджено вчителя української мови та літератури, англійської мови Мелітопольської спеціалізованої школи I-III ступенів № 23 Наталію Кідалову та директора Веселівського психоневрологічного інтернату Олександра Надточия. Грамотами Запорізької облдержадміністрації відзначено працівників Запорізького машинобудівного конструкторського бюро «Прогрес» імені академіка О.Г. Івченка, а саме керівника групи підшипників Петра Колесника та заступника начальника бригади Анатолія Шамрая. Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в регіону грамотою Запорізької облдержадміністрації нагороджено директора спортивного комплексу Класичного приватного університету Сергія Наглюка.



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.08.2024

Впродовж доби окупанти 335 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області.

Виставки, спортивні заходи, панельна дискусія та концерт: прифронтове Запоріжжя святкує День Незалежності України

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024

Впродовж доби окупанти 306 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 912-го дня війни

Запоріжжя впевнено крокує у майбутнє: на правому березі міста зводять сучасну «підземну» школу

«Все буде UA!»: в Запоріжжі погасили нову марку від Укрпошти

Символ боротьби за волю: у Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відкрилась виставка прапорів