Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам!

1 серпня 2019 - 15:20

З метою визначення у 2019 році переліку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів для надання фінансової підтримки, відповідно до п. 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» (зі змінами № 126), наказом Департаменту агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрація від 26.03.2019 № 27 затверджений склад Регіональної комісії з питань надання фінансової підтримки сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам.

Метою засідання регіональної комісії є визначення відповідно до Порядку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів молочарського та плодово-ягідного напрямів діяльності (далі - кооперативи), які отримають право на фінансову підтримку за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою КПКВК 2801230 «Фінансова підтримка розвитку фермерських господарств».

На розгляд регіональної комісії сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи подають документи , перелік яких визначено у п. 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 106 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» (зі змінами № 126).

Конкурсна комісія продовжує прийом заявок на участь у конкурсі та документів, що додаються до них. Засідання конкурсної комісії проводитиметься в четвертий четвер кожного місяця. Останній день подачі документів 01 листопада  2019 року. Заявки подані після закінчення строку їх приймання, не прийматимуться та не розглядатимуться.

Документи надаються до Департаменту агропромислового розвитку  Запорізької обласної державної адміністрації особисто, що знаходиться за адресою: 69107, м. Запоріжжя, проспект Соборний, буд. 164. кабінет 534. Документи, подані до участі в конкурсі, повинні бути підписані керівником та мати відбитки оригіналу печатки.

Відповідальними за достовірність поданої інформації є претенденти.

Строк подачі документів – не пізніше як за два дні до засідання регіональної комісії.

Довідки за тел.: (061) 224 64 20 або (061) 224 60 13

Читайте також

Відкрито можливість подання заяв для вступу на бакалавра

Відбудова зруйнованих будинків в Запоріжжі: ухвалено рішення Уряду

Вже сьогодні в графіках немає чотирьох черг одночасно. Сподіваємося, що надалі буде легше, – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко про погодинні відключення електропостачання у регіоні

Отримати грант на навчання можна буде через Дію: Уряд ухвалив постанову

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.07.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 447 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів засідання Уряду, присвячене Запоріжжю

Металурги Запоріжжя приймають вітання з професійним святом

«Встановіть новий застосунок банку»: МВС попереджає про нову кібершахрайську схему

Моніторинг внутрішньообласних автобусних маршрутів: виявлено порушень на 100 тисяч гривень

«Україна – це Дім» – нова онлайн-платформа для ВПО та українських шукачів притулку за кордоном