Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Після чергової ротації з району проведення ООС повернулися запорізькі податкові офіцери

2 липня 2019 - 16:15

Працівники податкової міліції, які виконують завдання у районі проведення операції Об'єднаних сил, повернулися додому після 14 ротації. З цього приводу в Головному управлінні Державної фіскальної служби у Запорізькій області відбулися урочисті збори.

Привітала офіцерів та подякувала за сумлінне виконання своїх обов’язків по захисту економічних інтересів України тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Елла Слепян.

- У вас дуже важлива місія. Ви контролюєте лінії розмежування, пункти в'їзду та виїзду з непідконтрольних територій, а також протидієте нелегальному переміщенню товарів та незаконному здійсненню господарської діяльності. Ви стоїте на сторожі економічного порядку, ризикуючи життям на лінії фронту, щоденно виконуєте свій обов’язок по захисту економічних інтересів країни. І сьогодні  маю честь та можливість сказати вам слова глибокої пошани за службу на благо України. Хочу побажати вам міцного здоров’я та наснаги. Впевнена, вам і на рідній землі у мирний час буде кого боронити, - зазначила Елла Слепян.

Розпорядженням Запорізької обласної державної адміністрації за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня Конституції України грамотами нагороджено трьох офіцерів податкової міліції.

Довідково.

У 2015 році було створено невеликий підрозділ – Управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон операції об’єднаних сил ГУ ДФС. На цей час у Донецькій та Луганській областях на добровільних засадах перебувають податківці, які тримають «економічну оборону». З того часу понад 35 співробітників податкової міліції Головного управління ДФС у Запорізькій області виконували завдання у зоні проведення антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях. Зараз, після 14 ротації, додому неушкодженими повернулися наші працівники Управління оперативного забезпечення.

У складі  15 ротації 174 офіцери, з яких четверо -  з Головного управління ДФС у Запорізькій області. Вони продовжують тримати економічну оборону в районах здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»

Режим дня, правильне харчування, сон та щеплення: як підготувати дитину до навчання в школі

Допомога ВПО, підтримка освіти та медицини: до Запоріжжя приїхав гуманітарний координатор ООН в Україні Матіас Шмале

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»

«Сонячний РеСтарт» – новий навчальний курс для ветеранів та ветеранок

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.08.2024