Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Працівники прокуратури області приймають вітання з нагоди Дня Конституції України

27 червня 2019 - 12:10

Сьогодні лави прокуратури області поповнилися дев’ятьма новими працівниками. В основному вони призначені на посади в місцевих прокуратурах. Для отримання повноважень новопризначені працівники урочисто склали присягу. Участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції України взяла т.в.о. голови облдержадміністрації Елла Слепян.

Вітаючи колег зі святом, в.о. прокурора Запорізької області Василь Карман зазначив, що Конституція – це Основний закон, він є дороговказом, за яким живуть громадяни всієї країни. Прокурори забезпечують дотримання законів громадянами та державними органами. Василь Карман наголосив, що колектив прокуратури області гідно виконує свої обв’язки та привітав колег зі святом.

Новопризначених та досвідчених фахівців прокуратури області  з Днем Конституції України також привітала т.в.о. голови облдержадміністрації Елла Слепян.

- Нині ми зібралися напередодні визначного державного свята − Дня Конституції України. Нині виповнюється 23 роки з моменту прийняття основного документа нашої Батьківщини. У  Конституції Україна визнана правовою державою. І головним завданням держави є захист прав і свобод наших громадян. На їх сторожі і стоять органи прокуратури. Тож хочу привітати вас з  Днем Конституції України та подякувати за вашу нелегку працю, − зазначила т.в.о. голови облдержадміністрації Елла Слепян.

Очільниця області вручила відзнаки працівникам прокуратури області. За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності, захист конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня Конституції України медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено старшого радника юстиції, начальника управління підтримання обвинувачення в суді та нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях прокуратури Запорізької області Олену Михайлову. Цінним подарунком від голови обласної державної адміністрації було нагороджено старшого радника юстиції, начальника відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області Ірину Бондаренко та старшого радника юстиції, начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Запорізької області Олексія Семенюка.

Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації  нагороджено радника юстиції, начальника відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури Запорізької області Сергія Чабаненка; старшого радника юстиції, начальника відділу організації методичної роботи та координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області Сергія Сівтунова; радника юстиції, прокурора відділу підтримання обвинувачення в суді управління підтримання обвинувачення в суді та нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень прокуратури Запорізької області Андрія Кмєтя та старшого радника юстиції, заступника керівника Бердянської місцевої прокуратури Запорізької області Романа Парсенюка.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»

Режим дня, правильне харчування, сон та щеплення: як підготувати дитину до навчання в школі

Допомога ВПО, підтримка освіти та медицини: до Запоріжжя приїхав гуманітарний координатор ООН в Україні Матіас Шмале

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»

«Сонячний РеСтарт» – новий навчальний курс для ветеранів та ветеранок