Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада привітала працівників ЗМІ з професійним святом

6 червня 2019 - 16:07

В облдержадміністрації сьогодні, 6 червня, відбулись урочистості з нагоди Дня журналіста. Запорізьких медійників з Днем журналіста привітали перша заступниця голови облдержадміністрації Елла Слепян, перший заступник голови облради Єгор Семенков, голова постійної комісії з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської етики, прав людини, свободи слова та інформації обласної ради Ірина Вишнякова та директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Лєван Шишинашвілі.

- Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем журналіста. Є таке добре висловлювання, яке характеризує сутність вашої професії:  журналіст повинен заспокоювати схвильованих і хвилювати заспокоєних. Ваша критика є стимулом для роботи влади. Ми можемо разом працювати, адже у нас багато спільного і, головне, спільні цілі та завдання. Ми разом хочемо зробити нашу Запорізьку область краще. Ми хочемо пишатися рідним краєм. Ми хочемо, щоб Запорізький край знали і любили та поважали не тільки в Україні, а й за її межами. Саме завдяки вашій роботі мешканці регіону отримують повну та об'єктивну інформацію про всі події, які відбуваються в області та країні.  Важливу роль журналісти також відіграють у формуванні громадської думки. Переконана, що в тісній співпраці ми зможемо досягти максимально ефективних результатів в роботі на благо Запорізького краю та його жителів. Бажаю міцного здоров'я, журналістської удачі, творчого натхнення та більше хороших новин, - привітала працівників ЗМІ Елла Слепян.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, оперативне, творче та виважене висвітлення актуальних тем з життя регіону та з нагоди Дня журналіста цінним подарунком були нагороджені: перший заступник головного редактора редакції газети «Индустриальное Запорожье» Ірина Єгорова, прес-секретар голови Запорізької обласної державної адміністрації Юлія Замараєва, власний кореспондент телеканалу «112 Україна» в Запорізькій області Марина Моісеєнко.

За високі професійні досягнення, творчу та сумлінну працю, активну життєву позицію, відданість справі та з нагоди професійного свята Дня журналіста грамотами обласної державної адміністрації були нагороджені: кореспондент ЗНТРК «ТВ-5» Маріам Аракелян,   кореспондент КП «ТРК «Мелітополь» Ольга Артеха, старший редактор редакції інформації  телеканалу  «Z» Інна Гогой, журналіст сайту «Actual today» Дмитро Єгоров, редактор редакції авторських програм  ТОВ «МЕДІАГРУП АЛЕКС.UA» Ганна Клименко, журналіст сайту «Inform.zp.ua» Ярослава Жуковська, спеціальний кореспондент редакції газети «Индустриальное Запорожье» Дмитро Шилін.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Робота громадського транспорту 29 серпня 2024 року

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»

Режим дня, правильне харчування, сон та щеплення: як підготувати дитину до навчання в школі

Допомога ВПО, підтримка освіти та медицини: до Запоріжжя приїхав гуманітарний координатор ООН в Україні Матіас Шмале

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»