Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

З нагоди 25-річчя «ТВ-5» нагороджено кращих працівників телекомпанії

17 травня 2019 - 13:55

Сьогодні 25-річний ювілей відзначає провідна телекомпанія Запорізького регіону «ТВ-5». На урочистості з цього приводу та привітати колектив компанії зібралося чимало гостей. Серед них і перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян.

- 25 років для телеканалу – це знаковий вік. Адже майже чверть століття «ТВ-5» є своєрідним обличчям та голосом нашого рідного Запоріжжя та Запорізького краю. Майже 2,5 мільйона телеглядачів завдяки професійному колективу телеканалу мають можливість знати та відчувати, чим живе та дихає наше рідне місто, наш регіон. За цей час «ТВ-5» дійсно зробив Запоріжжя та область столицею регіонального телебачення України. І це не перебільшення. Рухатись у такій прогресії – мабуть, головне побажання на сьогодні для вашого колективу. Телеканал не лише досяг творчої зрілості, але й продовжує стрімко розвиватися. Нові студії, нові обличчя, нові програми – все це відповідає стрімкому плину часу, свідчить про потужний потенціал творчого колективу телеканалу. Від себе особисто, від усіх запоріжців хочу щиро привітати колектив телеканалу «ТВ-5» з ювілеєм, з черговим етапом бурхливого інформаційного та творчого життя, - зазначила Елла Слепян.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв’язку в області та з нагоди 25-річчя від дня виходу першої передачі Запорізької незалежної телерадіокомпанії «ТВ-5» медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено генерального директора Максима Онопрієнка.

Посадовець також вручила цінні подарунки від голови облдержадміністрації головному режисеру Борису Аракчеєву, головному редактору Департаменту інформаційного мовлення Дмитру Злочевському та програмному директору Ірині Кучугурній. Грамотою облдержадміністрації нагороджено головного телеоператора Олександра Бережного, фахівця з обліку реалізації ефіру Марину Тишкевич та головного монтажера Дмитра Удодіка.

Телекомпанія «ТВ-5» створена в 1992 році, однак лише у 1994 році в ефір уперше вийшли передачі ЗНТРК «ТВ-5». З тих пір вона зберігає лідируючі позиції на телевізійному ринку Запорізького регіону. У 2012 році телекомпанія отримала статус регіонального мовника. У 2014-2015 роках було здійснено технічне переоснащення і  перехід на повну цифрову сучасну систему телевиробництва.

Рік тому команда «ТВ-5» поставила своєрідний телевізійний рекорд: канал став абсолютним переможцем у регіональних номінаціях національної премії Телетріумф 2018, отримавши шість золотих статуеток головної телевізійної премії України.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Робота громадського транспорту 29 серпня 2024 року

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»

Режим дня, правильне харчування, сон та щеплення: як підготувати дитину до навчання в школі

Допомога ВПО, підтримка освіти та медицини: до Запоріжжя приїхав гуманітарний координатор ООН в Україні Матіас Шмале

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»