Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька трудова молодь готується до активного сезону

12 квітня 2019 - 15:33

В облдержадміністрації відбулося чергове засідання обласної ради трудової молоді. Лідери молодіжних колективів промислових підприємств, установ та організацій області прозвітували про роботу консультативно-дорадчого органу при облдержадміністрації за  І квартал 2019 року, а також обговорили план роботи на поточний рік.

За словами в. о. співголови обласної ради трудової молоді Інни Кузьменко, вже традиційним стало проведення щорічного масштабного фестивалю  «Світ трудової молоді», якому цього року  виповнюється шість років. Молодь області вирішила не змінювати традицій та провести захід у вже  звичному форматі.

Так, молоді трудові колективи наприкінці травня знову зберуться на березі Азовського моря, де поринуть у світ конкурсів, інтерактивів та спортивних змагань. Традиційно планується проведення КВК, танцювального батлу, інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», кулінарного та вокального конкурсів. Другий день зазвичай проходить під знаменами спортивних перегонів. Планується проведення змагань з волейболу, веселих стартів тощо.

Учасники засідання обговорили участь у Всеукраїнській акції «Від серця до серця» на території Запорізької області. Так, з 1 квітня по всій Україні стартував благодійний збір коштів для дітей з вадами серця під гаслом «Дитяче серденько, живи!» у рамках 14 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

Якщо будь-яка людина хоче взяти участь у акції та стати волонтером, отримати фірмові скриньки можна впродовж місяця в обласному центрі молоді. На цей час саме тут розташувався координаційний центр Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» волонтерів акції.

Упродовж місяця акція має відбутися в усіх загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, а також  може проводитися на підприємствах, в організаціях та установах різних форм власності.

Члени ради трудової молоді висловили готовність участі у цій акції, а також будуть намагатися залучити до неї якомога більше учасників.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП

У Запоріжжі планують створити меморіал «Посадка. Дерево пам'яті» на честь загиблих Захисників

«Хвилина мовчання»: до Дня пам’яті Захисників України в Запоріжжі погасили нову поштову марку

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Запоріжжя отримає сучасний спортивний комплекс: оновлена школа вищої спортивної майстерності відкриє двері вже за місяць

«Бігова Україна»: спортивний захід об’єднав 300 прихильників бігу та скандинавської ходьби

В Запоріжжі вшанували полеглих Захисників і Захисниць України

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024

Впродовж доби окупанти 252 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області.