Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область серед лідерів з опублікуванні відомостей про наявну містобудівну документацію

28 січня 2019 - 14:22

Відбулось онлайн-засідання щодо стану опублікування містобудівної документації у мережі інтернет та використання веб-ресурсу, яке провів заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе. Засідання відбулось  за участю головних архітекторів, керівників підрозділів з питань архітектури та містобудування, служб містобудівного кадастру обласних та Київської міської державних адміністрацій.

Від Запорізької облдержадміністрації в онлайн-засіданні взяли участь  керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, начальник Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головний архітектор області Олександр Билим, заступник начальника управління – начальник відділу планування та забудови населених пунктів Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Наталія Кармазіна.

Під час засідання були розглянуті питання організації роботи з аналізу інформації регіонів щодо ефективності впровадження державних будівельних норм та підготовки пропозицій щодо їх перегляду; стан робіт та наступні кроки щодо опублікування містобудівної документації у мережі інтернет; проблеми опублікування містобудівної документації у мережі інтернет та пропозиції щодо їх вирішення тощо.

Мінрегіоном була відзначена Запорізька область серед лідерів з опублікуванні відомостей про наявну містобудівну документацію у веб-ресурсі PMAP .

Особливу увагу було приділено питанню створення містобудівного кадастру як на державному рівні, так і в областях, в районах та тепер вже і в об’єднаних територіальних громадах, як інструмент стратегічного розвитку територій.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи

Впродовж доби окупанти 261 раз били по 11 населених пунктах Запорізької області.

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП

У Запоріжжі планують створити меморіал «Посадка. Дерево пам'яті» на честь загиблих Захисників

«Хвилина мовчання»: до Дня пам’яті Захисників України в Запоріжжі погасили нову поштову марку

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко