Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олімпійським рекордам – запорізькі імена

18 липня 2008 - 14:25

Олімпійська дружина України налічує 248 спортсменів з 28 видів спорту. 14 з них представляють нашу область з 8 видів спорту.

Відкриваючи зустріч, заступник голови ОДА Микола Фролов наголосив, що сьогоднішнє зібрання представників влади, громадськості, спортсменів і їх тренерів має одну мету – вселити надію, побажати успіхів і благословити на перемогу членів збірної України від Запорізького регіону.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний вручив спортсменам від імені обласної виконавчої влади пам'ятні сувеніри. Під час цього дійства задзвенів його мобільний телефон. У такий спосіб до привітань учасникам зібрання долучився виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Олександр Старух, який сьогодні на чолі запорізької делегації бере участь у сходженні на вершину Карпат – Говерлу. - Бажаю нашим спортсменам завоювати найбільше золотих медалей. Нехай їх повсюди супроводжує козацький дух і віра в перемогу, - побажав Олександр Старух і додав, що до його вітань приєднується і Президент України Віктор Ющенко.

Майбутнім олімпійцям напутні слова виголосив і дворазовий Олімпійський чемпіон Леонід Жаботинський. А заступник голови обласної ради Анатолій Світлицький і міський голова Запоріжжя Євген Карташов пообіцяли, що переможців Олімпіади в Пекіні чекають цінні подарунки і нові квартири у рідному місті. На придбання квартир з обласного бюджету виділено півтора мільйона гривень.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека»: в чому суть та як зробити замовлення?

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області