Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Геннадій Фукс: «Належне вирішення проблем у сфері ЖКГ посприяє забезпеченню комфортних умов життя на території області»

18 липня 2008 - 13:33

Заступник голови облдержадміністрації Геннадій Фукс провів нараду з керівниками органів місцевого самоврядування міст обласного підпорядкування з питань підготовки територій до осінньо-зимового періоду, а також обговорив шляхи вирішення проблем щодо тарифної політики у сфері ЖКГ на поточний рік і подолання заборгованості за спожиті енергоносії.

У заході взяли участь заступники міських голів Мелітополя, Енергодара, Бердянська, Токмака, а також представники відповідних структурних підрозділів ОДА.

Йшлося і про хід реалізації заходів із залученням коштів субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток, формування переліків об'єктів, будівництво яких планується здійснювати у 2009 році. Окремо учасники наради обговорили питання територіально-адміністративного устрою, розробки генеральних планів.

Геннадій Фукс перевірив наявність затвердженої проектно-кошторисної документації, відповідних дозвільних документів Укрінвестекспертизи, Держархбудінспекції, з'ясував ситуацію щодо проведення тендерів на виконання всіх необхідних робіт, стану угод про технагляд.

- Наше завдання – забезпечити комфортні умови життя для населення , - наголосив посадовець. - Тому повинні докласти всіх зусиль, щоб нагальні проблеми у сфері ЖКГ були вирішені належним чином. Кожен керівник нестиме персональну відповідальність за результати цієї роботи.

Геннадій Фукс дав доручення керівникам ряду управлінь облдержадміністрації надати органам місцевого самоврядування міст обласного підпорядкування консультаційну допомогу і забезпечити моніторинг ходу підготовки до зими.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека»: в чому суть та як зробити замовлення?

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області