Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Приміщення Пологівського райвідділу міліції – взірець для наслідування

10 липня 2008 - 13:13

Заступник голови облдержадміністрації Валерій Черкаска, перебуваючи з робочою поїздкою у Пологівському районі, завітав до місцевого райвідділу міліції і ознайомився з умовами роботи пологівських правоохоронців.

Начальник райвідділу підполковник Олександр Покутній провів для посадовця екскурсію нещодавно набутим і капітально відремонтованим приміщенням. Він повідомив, що значну підтримку міліції для виконання всіх необхідних ремонтних робіт надали місцеві підприємці, зокрема, Пологівський олійно-екстракційний завод.

На двох поверхах будівлі, яка колись була місцевим готелем, тепер розмістилися просторі кабінети слідчих, всі необхідні служби. Прилегла до райвідділу територія охайно прибрана. Головний міліціянт району поділився з представником виконавчої влади планами щодо будівництва нового слідчого ізолятору на 50 місць з урахуванням всіх вимог міжнародних стандартів з утримання в'язнів. Він наголосив, що завдяки новому ізолятору значним чином вдасться знизити навантаження на обласний ізолятор тимчасового утримання.

- Приємно бачити охайний будинок правоохоронців, - похвалив районну міліцію Валерій Черкаска. – Я дуже вдячний місцевим підприємцям, які належним чином підтримують організацію з охорони правопорядку на території району. Тож і результат роботи бачимо наочно. Приміщення Пологівського райвідділу міліції – взірець для наслідування. Переконаний, так має бути в кожному районі області.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області