Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада привітала автомобілістів і дорожників з професійним святом

25 жовтня 2018 - 16:28

Напередодні Дня автомобіліста і дорожника відбулися урочистості на вшанування працівників  галузі, у яких взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін та директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Андрій Антонов.

Вітаючи фахівців автотранспортної та дорожньої галузей з професійним святом, Олександр Бабанін відзначив їх внесок у розвиток регіону.

- Від імені голови обласної державної адміністрації вітаємо вас  Днем автомобіліста і дорожника. Бажаємо всім автомобілістам і дорожникам, щоб робота приносила радість та задоволення, а кожен день відкривав нові перспективи. Ваша наполеглива і відповідальна робота викликає заслужену повагу. Ми сподіваємося на стабільне і гідне фінансування потреб дорожнього господарства  Запорізької  області. Саме на вас  покладаються важливі завдання високоякісних перевезень та розширення автодорожніх мереж. Переконаний, що й надалі ви будете докладати всіх зусиль для того, щоб удосконалювати свої професійні навички, впроваджувати новітні технології, розробляти нові послуги та маршрути, а облдержадміністрація буде вас підтримувати, - зазначив у вітальному слові Олександр Бабанін.

У Запорізькій області частка автотранспорту в загальному обсязі пасажирських перевезень складає 53%. Більшу частину обсягу перевезених пасажирів автомобільним транспортом виконують перевізники міста Запоріжжя.

У 2018 році здійснено пасажирообстеження на окремих автобусних маршрутах області, в результаті якого до маршрутної мережі включено 18 нових маршрутів і внесено зміни в понад 50 існуючих. У 2019 році планується організувати проведення чергового комплексного пасажирообстеження.

У цьому році було виділено рекордний обсяг коштів на запорізькі автодороги - 743,7  млн. грн. На дороги державного значення в рамках «митного експерименту» - 264,0 млн., на місцеву мережу - 479,7 млн.

На сьогодні активно проводиться поточний середній ремонт доріг державного значення: Н-08 Дніпро - Запоріжжя і дороги Н-30 Василівка - Бердянськ.

У цьому році  введено в експлуатацію ділянку дороги Н-08 Запоріжжя – Маріуполь протяжністю 23,7 км. Наразі триває капремонт державної дороги М-18  - це мостовий перехід через р. Суха Балка.

Під час урочистих зборів кращі працівники підприємств транспортно-дорожнього комплексу отримали подяки та грамоти облдержадміністрації. Учасників заходу також привітав святковим концертом  творчий колектив Запорізького академічного обласного театру юного глядача.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: Запоріжжя вшанувало пам'ять полеглих воїнів патріотичним забігом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 31.08.2024

Впродовж доби окупанти 221 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Як заклади освіти дотримуються заходів безпеки: результати інспекції ДСНС та Національної поліції

Україна має майбутнє: Запорізький національний університет розпочав новий навчальний рік урочистою посвятою першокурсників

Очне навчання в садочках, школах, профтехах та коледжах: Запорізька область готова до нового навчального року

Запорізькі підприємці отримають майже 77 млн грн на розвиток бізнесу за програмою «Власна справа»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.08.2024

Навчання та гуртки в укритті: Запорізька санаторна школа-інтернат № 7 готується до повернення дітей у класи