Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Віч-на-віч з Олександром Старухом

25 червня 2008 - 18:26

На перший прийом з особистих питань до виконуючого обов'язки голови облдержадміністрації Олександра Старуха прийшли дванадцятеро людей. Кожний з них, звертаючись до очільника регіону, сподівався саме тут знайти розуміння і підтримку у вирішенні своїх наболілих проблем.

Посадовець змінив звичний протокол прийму громадян. Він залишив крісло керівника і, щоб краще зрозуміти питання відвідувачів, спілкувався з ними віч-на-віч.

Тематика спілкування охопила широке коло побутових і соціальних проблем. Йшлося про рейдерський захват земельних ділянок жителів селища «Мостозагін», проведення експертної оцінки технічного стану блок-секцій багатоповерхового житлового будинку, призначення пенсій, надання матеріальної допомоги на лікування, тощо.

Щиро схвилювало керівника ОДА звернення Станіслава Іванісова з селища Скельки Василівського району, який опікується питанням присвоєння звання Героя України посмертно своєму земляку Петру Щербині, який був у числі тих, хто встановив прапор Перемоги на даху рейхстагу у Берліні. За цим зверненням він дав доручення надіслати запит до Інституту історії Академії наук України і, отримавши підтвердження цього історичного факту від авторитетних експертів, ініціювати подання Президенту.

Щодо інших звернень, більшу частину питань він вирішив на місці, а у складних випадках - взявся особисто з'ясувати кожну конкретну ситуацію.

- Люди, що прийшли сьогодні на прийом з особистих питань, опинились у скрутних життєвих обставинах, - поділився враженнями від спілкування із запоріжцями посадовець. – мусимо їм допомогти повернути віру в справедливість.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також