Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Керівник регіону ознайомився з виробничими потужностями «Запоріжсталі»

25 червня 2008 - 16:36

Тимчасово виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Олександр Старух здійснив робочу поїздку на ВАТ «Запоріжсталь». Під час відвідання комбінату керівник регіону ознайомився з виробничими потужностями підприємства, а також провів нараду з головою правління-генеральним директором ВАТ «Запоріжсталь» Віталієм Сацьким.

На підприємстві Олександр Старух у супроводі першого заступника голови ОДА Олександра Бережного, заступника голови ОДА Геннадія Фукса та заступника голови правління ВАТ «Запоріжсталь» Олександра Путнокі відвідав мартенівський цех та цех гарячої прокатки тонкого листа, а також ознайомився з кисневим блоком – першою частиною киснево-конверторного виробництва, яке має прийти на зміну мартенам.

- «Запоріжсталь» - один з символів Запоріжжя, підприємство, яке визначає обличчя регіону, - поділився враженнями Олександр Старух. Керівник області відзначив роботу підприємства з оновлення виробничих потужностей та підвищення екологічної безпеки, а також великі зусилля комбінату зі збереження соціальної сфери.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також