Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Забезпечити ефективне використання державної субвенції

25 червня 2008 - 14:41

Таке завдання поставив заступник голови ОДА Геннадій Фукс керівникам структурних підрозділів ОДА на нараді з питань фінансування об'єктів громадського призначення за рахунок субвенцій з державного місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток.

У заході взяли участь начальники управлінь капітального будівництва, житлово-комунального господарства, культури і туризму, охорони здоров'я, науки і освіти, головного управління економіки.

Вони проаналізували стан готовності кожного об'єкту із затвердженого Кабміном переліку, узгодили проектно-кошторисну документацію, з'ясували результати проведених за цими об'єктами тендерів. У числі інших учасники наради обговорили ситуацію навколо обласної клінічної лікарні, обласного протитуберкульозного диспансеру, а також хід реконструкції обласного художнього музею та підготовку до капітального ремонту обласної філармонії.

- Слід визначити, які питання ще необхідно вирішити, щоб розпочати фінансування і успішно провести всі необхідні роботи, - наголосив посадовець. - Врешті, ці об'єкти, маючи громадське призначення, великим чином вплинуть на покращення якості життя людей в нашому регіоні.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також