Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух: «Довіра людей до влади залежить від роботи державних службовців»

23 червня 2008 - 15:50

В.о. голови облдержадміністрації Олександр Старух привітав працівників органів виконавчої влади з професійним святом – Днем державного службовця

Цього року Україна відзначає 90- ту річницю прийняття першого закону про державну службу, яка пройшла тривалий шлях становлення.

Майже дві з половиною тисячі запоріжців причетні до державотворчої діяльності, яка сьогодні за викликом часу має відповідати європейським стандартам, ефективно реагувати на запити суспільства, сприяти поліпшенню життя кожного громадянина.

- Від нашого професіоналізму, від здатності ефективно реагувати на виклики сучасності та потреби суспільства залежить довіра людей до влади, - наголосив виконуючий обов'язки голови ОДА Олександр Старух на урочистому зібранні з нагоди професійного свята.

Кращим працівникам, а також переможцям та лауреатам конкурсу серед державних службовців керівник регіону вручив почесні грамоти, подяки та цінні подарунки. (Список нагороджених - у доданому файлі)

Привітати колег зі святом від імені органів місцевого самоврядування прийшов перший заступник голови обласної ради Олександр Клепаков.

Почесною грамотою обласної ради нагороджено В. Долганова - начальника відділу кадрової роботи апарату ОДА, М. Драздович - першого заступника начальника головного управління економіки, М. Тарасович - начальника управління головного фінансового управління ОДА та Л. Тарасову - начальника сектору контролю апарату ОДА.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також