Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі тайські боксери повернулися переможцями з міжнародних змагань

15 серпня 2018 - 14:40

У Запорізькому обласному центрі молоді відбулася прес-конференція спортсменів, тренерів та керівництва Запорізької обласної федерації таїландського боксу Муей-Тай з нагоди успішного виступу провідних спортсменів федерації на чемпіонатах світу та Європи у 2018 році.

Як повідомив заступник начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Владислав Ковпак, у столиці Чехії відбувся чемпіонат Європи, у якому взяли участь 400 боксерів із 40 країн світу. Збірна України вирушила на чемпіонат у складі 23 спортсменів з різних областей. Запорізьку область на цих змаганнях представляли Вікторія Євтушенко у ваговій категорії до 63,5 кг та Єгор Скуріхін у ваговій категорії до 81 кг.

Вікторія Євтушенко в першому двобої зустрілася зі спортсменкою з Туреччини і закінчила цей бій достроково у другому раунді. У фіналі дівчина не змогла вибороти перемогу у багаторазової чемпіонки світу з Росії. Тож Вікторія Євтушенко повернулася з чемпіонату Європи з Муей-Тай срібною призеркою.

Єгор Скуріхін на чемпіонаті Європи провів два поєдинки. У першому бої він упевнено  переміг  чеського противника, а також здолав у фінальному поєдинку суперника з Росії. Таким чином Єгор Скуріхін став чемпіоном Європи серед юніорів. Пізніше підопічний Михайла Каспарова представляв Україну вже на чемпіонаті світу з Муей-Тай, що відбувся в Таїланді. Там Єгор Скуріхін переміг суперника зі США, у півфіналі – представника національної збірної Молдови, а у фінальному поєдинку - спортсмена з Лівану, тим самим здобувши золоту нагороду чемпіонату світу серед юніорів.

Владислав Ковпак привітав спортсменів і тренерів Запорізької обласної федерації таїландського боксу Муей-Тай з видатними спортивними досягненнями, подякував президенту Запорізької обласної федерації таїландського боксу Муей-Тай Теймуру Мамедову за плідну співпрацю та вручив  спортсменам, тренерам і керівникам федерації почесні грамоти облдержадміністрації.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя

Як оформити опіку над дитиною: роз’яснення від Мінсоцполітики

Допомога Силам оборони: понад 624 тисячі українців скористалися чатботом єВорог

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 02.09.2024

Впродовж доби окупанти 171 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.