Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух: "Наша команда відбудеться, якщо в неї будуть включені всі запоріжці"

6 червня 2008 - 16:07

Виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Олександр Старух взяв участь у роботі двадцять другої сесії обласної ради п'ятого скликання.

У своєму виступі він закликав депутатів об'єднатися в команду, дієвість і результативність якої сприятиме ефективному соціально-економічному розвитку регіону і отримає належну оцінку керівництва держави.

- Наше головне спільне завдання - зробити все, щоб життя людей змінилося на краще, - наголосив очільник області. – Наша команда відбудеться, якщо в неї будуть включені всі запоріжці. Тільки тоді ми зможемо ефективно відстоювати інтереси нашої області на столичному рівні. Тож попрацюймо разом на нашу спільну шляхетну справу.

Депутатський корпус виявив готовність до співпраці на благо регіону. Голова обласної ради Олександр Нефьодов також сердечно подякував за плідну співпрацю його попереднику – Валерію Черкасці.

- Мав честь очолювати регіон протягом п'яти місяців, - сказав у відповідь Валерій Черкаска. – За цей час рівень надходжень до державного бюджету сягнув 115%, до обласного - 112% від запланованих. Ці показники в середньому на 58% перевищують минулорічні за аналогічний період. Область набрала обертів, рухаючись шляхом інтенсивного соціально-економічного розвитку.

Колишній керівник ОДА побажав новому очільнику регіону подальшої конструктивної співпраці і не збавляти темпів. Він також поінформував депутатів, що одержав пропозицію від Олександра Старуха посісти посаду заступника голови ОДА з питань агропромислового розвитку і прийняв її. Тож і надалі працюватиме у команді.

Цього дня депутати розглянули десятки питань, що стосуються життєзабезпечення регіону. Зокрема, затвердили стратегію регіонального розвитку області на період до 2015 року, узгодили питання щодо вилучення земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного підприємства на території Запорізького району.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також