Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Керівник регіону нагородив кращих журналістів року

5 червня 2008 - 14:12

Напередодні Дня журналістів України виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Олександр Старух зустрівся з провідними журналістами Запорізького краю. Разом з головою обласної ради Олександром Нефьодовим керівник регіону вручив дипломи та премії переможцям обласного конкурсу на кращі журналістські роботи 2008 року, а також стипендії ветеранам журналістики.

Так, згідно розпорядження голови ОДА “Про обласний конкурс на кращі журналістські роботи 2008 року в засобах масової інформації” обласна премія імені А.С. Клюненка присуджена Володимиру Москаленку, кореспонденту газети „МІГ”; премія імені М.І. Пересунька - Віталію Голоду, власному кореспонденту газети «Запорізька правда»; премія імені А.Г. Путінцева - Людмилі Долженко, завідуючій відділом інформації обласного радіо ЗОДТРК; премія імені А.С. Клюненка за висвітлення соціально-економічної проблематики в міськрайонних і районних газетах - Наталії Стіні, заступнику редактора районної газети “Червоний промінь” (Запорізький район); премія імені М.І. Пересунька за висвітлення питань духовного відродження та розвитку національної культури в міськрайонних і районних газетах - Надії Новіковій, завідуючій відділом соціально-політичних проблем районної газети “Пологівські вісті”.

Премія “Нова генерація” серед обдарованої журналістської молоді у трьох номінаціях присуджена: на радіо – Наталії Галустовій, шеф-редактору служби новин радіо “Великий Луг”; на телебаченні – Дмитру Злочевському, випускаючому редактору ЗНТРК «ТВ-5»; в друкованих ЗМІ – Ірині Дубченко, кореспонденту газети „МІГ”.

В окремих номінаціях - за кращу дитячу програму в електронних ЗМІ нагороджена Інна Калініна, редактор ЗНТРК “ТВ – 5”; за кращі публікації для дитячої аудиторії в друкованих ЗМІ - Ольга Волкова, головний редактор газети «Клякса».

За краще висвітлення і пропаганду рідної мови на телебаченні нагороджена Оксана Гладій, завідувач відділу художнього мовлення ЗОДТРК; за краще висвітлення і пропаганду рідної мови на радіо - Світлана Коваленко, позаштатний кореспондент обласного радіо ЗОДТРК; за краще висвітлення і пропаганду рідної мови в друкованих ЗМІ - Олена Муха, завідуюча відділом сім'ї, молоді, культури та спорту редакції районної газети «Голос Гуляйпілля».

Фотокореспонденту газети «Запорізька правда» Юрію Зелінському п рисуд жена премі я в номінаці ї "Кращий фотокореспондент", головному оператору ЗНТРК «ТВ-5» Олександру Бережному – в номінації "Кращий оператор на телебаченні", головному режисеру ЗОДТРК Світлані Кочкарьовій – "Кращий режисер на телебаченні".

Ветеранам запорізької журналістики - Костянтину Арсєнічеву, Валентину Дейнезі, Миколі Оленичу, Олександру Чипігіну – присуджено стипендії.

- Засоби масової інформації були і за лишаються «четвертою» владою, в їх особі обласна виконавча влада розраховує знайти партнерів, які своєю справедливою критикою допомагатимуть нам, посадовцям, робити життя людей кращим, - зазначив Олександр Старух.

Редактор газети «Запорізька правда» Алла Кобинець від імені журналістів подякувала обласній державній адміністрації та обласній раді за підтримку журналістів у їх непростій праці на користь суспільства.

 


Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Підпал станцій мобільного зв’язку на замовлення ворога – кримінальний злочин

Вакцини є в наявності: жителів Запорізької області закликають щепитися

Приватизація державного пакета акцій АТ «Інститут Титану» – зниження стартової ціни навпіл

Найкращі українські підприємства на одному майданчику: запрошуємо на Бізнес-форум «Зроблено в Україні»

Десятеро людей постраждали, понад 25 будинків пошкоджено – такі наслідки чергового російського обстрілу Запоріжжя

Ефективні інструменти співпраці громадськості з владою: в Запоріжжі провели тематичний форум

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.09.2024

Впродовж доби окупанти завдали 424 удари по 11 населених пунктах Запорізької області

Запорізька область вшановує пам'ять загиблих українців

«Підписання Угоди про співпрацю зі штатом Пенсильванія – історична подія для Запорізької області», – голова ЗОДА Іван Федоров

Брифінг голови Запорізької ОДА Івана Федорова: як захистити Запоріжжя від ворожих атак

Жителі Запоріжжя оговтуються від чергової нічної російської атаки