Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Діти святкували на всі смаки

2 червня 2008 - 16:23

Обласний центр зайнятості провів у Запоріжжі конкурс дитячих малюнків під назвою "Твоя майбутня професія".

У конкурсі взяли участь вихованці восьми навчальних закладів інтернатного типу області. Журі переглянуло 37 робіт юних художників та визначило переможців, яких нагороджено цінними подарунками.

До свята обласний центр зайнятості надав також матеріальну допомогу на суму майже 20 тисяч гривень закладам регіону, що опікуються дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування. А Токмацький міськрайонний центр зайнятості разом з роботодавцями перерахував 3350 грн. до Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» в рамках акції «Почуйте всі!».

А за підтримки управління культури і туризму облдержадміністрації та громадської організації „Запорізьке міське грузинське товариство „Шота Руставелі” у кінному театрі „Великий Луг” відбувся святковий благодійний захід з нагоди міжнародного Дня захисту дітей та дня відновлення Державної незалежності Грузії. На свято були запрошені діти Запорізької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 1, дитячого центру „Вундеркінд”, загальноосвітньої спортивної школи № 18.

Учасники свята мали змогу доторкнутись до стародавнього грузинського етнічного мистецтва та сучасного козацького дійства, яке було представлено артистами кінного театру „Великий Луг”.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також