Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Містобудівною радою затверджено проекти з розширення меж населених пунктів

27 липня 2018 - 13:05

На засіданні архітектурно-містобудівної ради, яке відбулося під керівництвом начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександра Билима, розглянуто шість проектів містобудівної документації та проведено одну консультацію.

На початку засідання члени ради розглянули та висловили свої пропозиції стосовно проекту «Рекомендації щодо порядку подання проектів містобудівної документації на розгляд архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури Запорізької облдержадміністрації».

Згідно з порядком денним відбулося обговорення представлених проектів містобудування. За підсумками розгляду схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку всі запропоновані проекти містобудівної документації. Це: «Генеральний план с. Гірсівка Приазовського району. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Гірсівка»; «Генеральний план с. Дружелюбівка Вільнянського району. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Дружелюбівка; «Генеральний план с. Терсянка Новомиколаївського району. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Терсянка; «Генеральний план с. Кринівка Новомиколаївського району. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Кринівка; «Генеральний план с. Заливне Новомиколаївського району. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Заливне»; а  також «Детальний план території земельної ділянки площею 4,2973 га, на якій розташована тракторна бригада у с. Мала Білозерка Василівського району».

Крім цього, надано консультацію щодо проекту містобудівної документації «Детальний план території під розміщення вітрової електричної станції з трансформаторною підстанцією за межами с. Гусарка на території Гусарківської сільської ради Більмацького району». З урахуванням проведеної консультації проект рекомендовано доопрацювати, отримати та подати рецензію, винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя

Як оформити опіку над дитиною: роз’яснення від Мінсоцполітики

Допомога Силам оборони: понад 624 тисячі українців скористалися чатботом єВорог

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 02.09.2024

Впродовж доби окупанти 171 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.