Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На конкурс автомобільних перевізників на внутрішньообласних маршрутах подано рекордну кількість заявок

27 липня 2018 - 15:09

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Бабаніна відбулося перше організаційне засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області. У заході взяли участь члени конкурсного комітету, до складу якого входять представники облдержадміністрації, Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області, регіонального сервісного центру МВС, обласної ради, Управління патрульної поліції, а також представники громадських організацій.

- Сьогодні перше засідання, на якому відбудеться відкриття конвертів з позначкою «№ 1» з документами автоперевізників на участь у конкурсах з перевезення пасажирів на внутрішньообласних автобусних маршрутах, які відбудуться 16 серпня. Задля прозорості процедури у залі ведеться пряма трансляція, а також запис на диктофон і фотозйомка, - зазначив Олександр Бабанін.

Директор Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Андрій Антонов повідомив, що цього разу участь у конкурсі взяли 28 автотранспортних підприємств, які подали 93 пакети документів з відміткою на конвертах № 1 і 2, що є рекордною кількістю претендентів.

Члени конкурсного комітету одноголосно довірили відкриття пакетів із документами керівникові Запорізької обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України Олені Сірик, а перевіряти наявність документів перевізників-претендентів - керівникові громадської організації «Запорізька асоціація перевізників» Олегу Германюку.

До членів конкурсного комітету звернувся керівник ТОВ «Запоріж-Лідер-ХХІ» із заявою про прохання вважати недійсними конверти №№1-а, 2-а,1-б, 2-б.

Після відкриття інших пакетів, поданих на участь у конкурсі, члени конкурсного комітету вирішили погодити акт відкриття конвертів з позначкою «№ 1». Протягом двох тижнів заплановано провести перевірки на підприємствах, що беруть участь у конкурсі.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського на 922-ий день війни

Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф провели перемовини у Запоріжжі

У Запоріжжі пропонують в оренду нежитлові приміщення державної власності.

Нескорений «Талант»: у релокованій із Дніпрорудного школі розпочалось очне навчання

«Жити назустріч»: нова соціальна платформа для інтеграції ветеранів у цивільне життя

Як оформити опіку над дитиною: роз’яснення від Мінсоцполітики

Допомога Силам оборони: понад 624 тисячі українців скористалися чатботом єВорог

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 02.09.2024

Впродовж доби окупанти 171 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області

Незламний запорізький бізнес продовжує працювати під час війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 01.09.2024

Впродовж доби окупанти 164 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області.