Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юнь поповнює скарбницю нагород

27 травня 2008 - 17:24

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей особливо приємно отримувати новини про участь та перемогу запорізької обдарованої молоді у різних творчих та інтелектуальних змаганнях.

Так, на міжнародному конкурсі кращих українських творів молодих літераторів «Гранослов-2007» серед 114 учасників з різних регіонів України Запорізьку область представляли 10 юних обдарувань. Двоє з них – Марина Саклакова з м. Мелітополь та запоріжанка Христина Заїка стали дипломантами конкурсу і запрошені до Національної спілки письменників України на урочистості та церемонію нагородження переможців.

Відзначилися і запорізькі юні митці – учасники Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості „Об'єднаймося ж, брати мої!”, присвяченого Шевченківським дням . З Шевченківського національного заповідника м. Канева, де відбулися урочистості з нагоди нагородження переможців конкурсу, з нагородами повернулися: вихованка Запорізької дитячої художньої школи Наталя Снігур, яка перемогла у номінації „Образотворче мистецтво”, та Юлія Іржавська з Приморської дитячої художньої школи – призер у номінації „Декоративно-прикладне мистецтво”.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також