Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Шанс відстояти справедливість у боротьбі з рейдерами є

24 квітня 2008 - 14:54

Члени робочої групи заслухали інформацію керівника експертно - аналітичної комісії Валерія Біленка щодо протиправних дій по захопленню «Запоріжкниги» та сьомого причалу в Оріховій бухті, який належить товариству мисливців та риболовів.

Нині згідно рішення суду відмінено арешт на майно «Запоріжкниги», а в апеляційному суді чекає розгляду справа щодо визнання недійсним договору дарування. Тому на контролі робочої групи це питання залишається і надалі.

Суд визнав право власності на так званий «сьомий причал» за товариством мисливців та риболовів. Як кажуть, справедливість перемогла. Хоча у ході шахрайських дій товариству нанесено збитків ТОВ «Універсал» на суму майже 480 тис. грн.

За допомогою до робочої групи звернулися жителі сіл Шелюги та Мала Тернівка Якимівського району щодо захисту їхніх прав власності на земельні ділянки. ТОВ «Агро Дніпро» Кам'янсько –Дніпровського району просить захистити їх від рейдерських атак сільського голови Дніпровки пана Сидельникова, який втручається у виробничу діяльність товариства.

Керівництво ВАТ «Чернігівське ремонтно-транспортне підприємство» шукає справедливість в обласному виконавчому органі влади у питанні захисту майнових прав колективу. Хоча одночасно до робочої групи надійшов лист і від акціонерів товариства, які повідомляють, що керівництво заводу саме безпідставно продає майно.

Всі ці питання робоча група взяла під контроль і за дорученням Олександра Бережного має підготувати звернення до правоохоронних органів з проханням втрутитись у ситуацію.

- Жоден лист запоріжців про порушення їхніх прав влада не залишить без уваги. Для більшості з громадян це останній шанс відстояти справедливість, - зазначив перший заступник керівника регіону.



Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок