Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Люди не повинні страждати через безвідповідальність місцевих керівників

7 березня 2008 - 15:02

Перший заступник голови ОДА Олександр Бережний під час обласної селекторної наради наголосив керівникам міст та районів області на необхідності 100%-их розрахунків за спожиті енергоносії.

Посадовець констатував результативність проведення обласних селекторних нарад з питань покращення стану розрахунків за спожиті електроенергію та газ. Так, за даними посадовця, у новому році рівень розрахунків області за електроенергію досягнув 100% (населення – 94%), газ - 70% (населення – 86%).

Але позитивна динаміка не повинна заспокоювати, адже, за інформацією керівництва «Запоріжжяобленерго», через неплатників співробітникам компанії не вповні був виплачено останній аванс. Це змушує керівництво обленерго йти на непопулярні заходи щодо неплатників.

ДК «Газ України» вимагає від «Запоріжгазу» перейти у березні цього року на 100%-ву оплату спожитого газу, а в квітні - почати гасити борги минулих років, поінформували запорізькі газовики.

- Люди не повинні страждати від безвідповідальності окремих місцевих керівників, - зазначив Олександр Бережний. Посадовець в черговий раз відзначив недостатню роботу міського керівництва Поліг з погашення заборгованості, що утворилася в минулі роки, а також визнав незадовільним стан роботи з погашення заборгованості за спожитий газ Якимівською райдержадміністрацією.

Також на нараді обговорювалися завдання, які стоять перед областю на виконання Указу Президента України «Про проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою».

1100 гектарів лісу буде посаджено цього року в Запорізькій області

Таке завдання довів регіональним управлінням лісового господарства перший заступник голови ОДА Олександр Бережний. Заступник голови ОДА Геннадій Фукс сформулював перед керівниками територій ще низку завдань, які необхідно виконати для якнайповнішої реалізації Указу Президента та завдань, поставлених перед керівниками областей заступником Глави Секретаріату Президента Романом Безсмертним під час сьогоднішньої всеукраїнської селекторної наради. Так, містам та районам області пропонується на вибір, з урахуванням їхньої готовності та місцевих погодних умов, провести 15, 22 або 29 березня суботники з озеленення парків та впорядкування місць масового відпочинку.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році