Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада зробила все, щоб музика знову зазвучала у концертній залі ім. Глінки

3 березня 2008 - 09:29

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний на урочистостях з нагоди відкриття оновленої після комплексної реконструкції концертної зали ім. Глінки сердечно привітав солістів і творчі колективи обласної філармонії, а також всіх прихильників музичного мистецтва і побажав нових чудових зустрічей з прекрасним.

За словами посадовця, успішно завершився перший етап реконструкції – ремонт зали і переобладнання сцени сучасною звуковою та світлоапаратурою. На весь комплекс робіт витрачено понад 1мілйьон 400 тисяч гривень бюджетних коштів, у тому числі, із залученням державної субвенції. Старт другої черги комплексної реконструкції будівлі обласної філармонії – ремонт фасадів, покрівлі, комунікаційних мереж, гримерок - заплановано на кінець поточного року. Передбачається, що вартість робіт становитиме близько 4 млн. грн. бюджетних коштів. Вже виділено 300 тис. грн. на підготовку проекту та проектно-кошторисної документації.

- Влада зробила все, щоб музика знову зазвучала у концертній залі ім. Глінки, щоб запоріжці, як завжди, приходили сюди на побачення з високопрофесійними творчими колективами, - зазначив Олександр Бережний. - Напередодні радісного весняного свята – 8 Березня всім бажаю наснаги та любові . Нехай прекрасна музика надихає нас на добрі справи.

У виконанні Запорізького академічного симфонічного оркестру під управлінням народного артиста України В'ячеслава Реді в оновленій концертній залі прозвучала Третя симфонія Сергія Рахманінова.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році