Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Студентська молодь регіону обирає пріоритети

23 листопада 2017 - 12:36

На базі Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького відбулося виїзне засідання обласної студентської ради. До студентів приєдналися  представники Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Мелітопольської міської ради та керівництво університету.

Вітаючи гостей, ректор Мелітопольського державного педагогічного університету Анатолій Солоненко зазначив, що керівництво закладу зацікавлене та готове до співпраці зі студентством області. Практичним підтвердженням цих слів служить підготовка та організація спільного масштабного обласного студентського заходу, який відбудеться найближчим часом.

Під час засідання  студенти підбили підсумки обласного конкурсу «Студент року 2017», а також обговорили логотип обласної студентської ради, розроблення якого знаходиться на завершальному етапі, стан підготовки до проведення Всеукраїнського форуму «Бізнес-молодь: ефект WOW від співпраці», який відбудеться 30 листопада – 1 грудня. Зважаючи на завершення поточного року, студентські активісти окреслили пріоритетні напрямки  своєї діяльності. Серед них  залишається  розвиток та підтримка молодіжних ініціатив, створення сучасних умов для навчання, розвиток молодіжного підприємництва тощо.

У рамках знайомства з МДПУ студентський актив університету презентував діяльність органів самоврядування свого вишу, сучасну матеріально-технічну базу студентської ради університету, для гостей також було організовано екскурсію  музеєм університету.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Воду слід використовувати свідомо», – гендиректор КП «Облводоканал» Сергій Басанський

Як перенести літню спеку безпечно: поради спеціаліста

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека»: в чому суть та як зробити замовлення?

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області