Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

"Телефонне право" населення – дієвий важіль для вирішення нагальних проблем територій

13 лютого 2008 - 09:35

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний під час прямої лінії в ОДА прийняв 16 телефонних дзвінків з різних куточків області. За кожним з них він дав конкретні доручення щодо надання необхідної консультаційної або матеріально-технічної допомоги громадянам і територіальним громадам.

Переважна більшість телефонних звернень стосувалась питань громадського і соціального значення. Йшлося про надання допомоги у встановленні меморіальної дошки у пам'ять про розстріляних без суду і слідства репресованих у 1937-ому році у селі Новогупалівка Вільнянського району. Олександр Бережний щиро подякував місцевим жителям за їх високу громадянську позицію і доручив керівнику району надати їм всебічну підтримку.

Коли на «пряму лінію» зателефонували мешканці села Чкалове Приазовського району і попросили допомоги у вирішенні питань щодо приватизації земельних ділянок для власного підсобного господарства, у ході розмови перший заступник керівника області мобільним телефоном одразу ж зв'язався з головою Приазовської РДА Євгеном Довгим і запропонував йому у телефонному режимі особисто послухати всі зауваження і зробити необхідні висновки.

В числі інших телефонних звернень були прохання про допомогу у вирішенні питань забезпечення територій шкільними автобусами, встановлення пільг для багатодітної родини, надання консультаційної допомоги у справі усиновлення дітей.

Приємним для Олександра Бережного виявилося спілкування з вчителькою –краєзнавцем з села Новостепнянське Запорізького району Ніною Василівною Івахненко. Жінка була вдячна за ефективність «прямої лінії» ОДА: нещодавно вона телефонувала за цим номером, щоб поскаржитись на відсутність будь-яких розпізнавальних знаків на залізничній платформі біля села. Невдовзі після дзвінка на платформі збудували невеличкий павільйон для пасажирів і встановили табличку з назвою населеного пункту.

"Телефонне право" населення – дієвий важіль для вирішення нагальних проблем територій , - прокоментував захід Олександр Бережний. –Представники влади мусять чуйно ставитись до всіх звернень і ефективно реагувати на всі виклики сьогодення.

 

Управління у справах преси і інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році