Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада працює на упередження надзвичайних ситуацій на непевних електромережах

12 лютого 2008 - 14:30

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний провів нараду з питань забезпечення належного технічного стану трансформаторних підстанцій, зовнішніх електромереж та інших об'єктів енергопостачання, які не обслуговуються їхніми власниками, або по яких неможливо визначити власника, та передачі цих об'єктів у власність ВАТ «Запоріжжяобленерго».

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, ВАТ «Запоріжжяобленерго», представники територій і підприємств, де розміщені непевні об'єкти енергопостачання.

На нараді йшлося про необхідність якнайшвидше провести їх інвентаризацію, оцінку і передати для подальшого контролювання стану і обслуговування на баланс спеціалізованого підприємства «Запоріжжяобленерго». Такі об'єкти на поточний момент зосереджені у місті Запоріжжя (селища Мокре, Військбуд, Скворцово, Дослідна станція), а також у Мелітопольському і Бердянському районах. За підрахунками фахівців на ці роботи потрібно виділити близько 300 тис. грн. бюджетних коштів.

- З огляду на необхідність підтримки енергетичної безпеки електромереж і належного енергопостачання населення цю роботу слід виконати якнайшвидше, об'єднавши зусилля виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та фахових підприємств, - наголосив перший заступник голови ОДА Олександр Бережний, резюмуючи роботу наради. – Влада мусить працювати на упередження надзвичайних ситуацій. Тому зробимо все необхідне, щоб забезпечити належне утримання непевних мереж.

Олександр Бережний дав персональне доручення начальнику головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Олегу Марголіну взяти виконання цих робіт під особистий контроль.

 

Управління у справах преси і інформації.

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році