Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Валерій Черкаска розраховує на потужне лобі у Верховній Раді України

6 лютого 2008 - 17:42

До складу цього депутатського об'єднання, яке очолює Таріел Васадзе, увійшло 12 народних депутатів України, які вирішили, незважаючи на політичну приналежність, спільними зусиллями відстоювати інтереси Запорізької області.

Валерій Черкаска обговорив з депутатами перспективи подальшої співпраці, а також окреслив коло найбільш актуальних питань життєдіяльності регіону, у вирішенні яких обласна влада розраховує на дієву підтримку міжфракційної групи.

Насамперед йшлося про нагальну необхідність збільшення обсягів фінансування області з Державного бюджету України з метою ефективної реалізації соціально важливих програм. Також обговорювались шляхи розв'язання екологічних проблем регіону, зокрема, перспективи будівництва очисних споруд та утилізації непридатних для використання хімічних засобів захисту рослин. Обговорено і комплекс проблем, від яких потерпає заказник загальнодержавного значення «Молочний лиман».

Також під час зустрічі Валерій Черкаска не оминув теми збереження національно-культурної спадщини, а саме, подальшого розвитку Національного заповідника «Хортиця» та історико-археологічного заповідника «Кам'яна могила».

Виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації передав депутатам пакет пропозицій із відпрацьованим механізмом вирішення порушених питань, а також висловив сподівання, що міжфракційна депутатська група «Запорізький край» буде потужним лобі регіону у Верховній Раді України.

Більш детально про підсумки сьогоднішньої зустрічі Валерій Черкаска поінформує у п'ятницю на брифінгу для засобів масової інформації.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році