Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Фестиваль військового патріотичного кіно «Позивний Зеніт» крокує по області

24 жовтня 2017 - 08:52

Фестиваль військового патріотичного кіно «Позивний Зеніт» крокує по області

Цілий місяць по всій Запорізькій області за підтримки голови облдержадміністрації Костянтина Бриля демонструються фільми «Фестивалю військового патріотичного кіно у твоєму місті «Позивний Зеніт».

Запорізький край - перша в Україні область, яка під патронатом голови облдержадміністрації демонструє п’ять фільмів «Позивний Зеніт» в усіх кінотеатрах, кінотеатральних та кіноконцертних залах регіону. Також під час сеансів проходять зустрічі з бійцями АТО, концертні програми.

Заходи «Фестивалю військового патріотичного кіно у твоєму місті «Позивний Зеніт» стартували у  Бердянську. Також усіх бердянців запрошують на перегляд фільмів до міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка 26 жовтня, 1 та 6 листопада.

У Пологах кінофестиваль проходить у кінотеатрі «Юність». Кінострічки вже переглянули учні Пологівського професійного ліцею, Пологівської гімназії «Основа», Пологівської ЗОШ № 4, Пологівського колегіуму №1, вихованці Запорізького обласного центру соціально-психологічної адаптації дітей, працівники культури. У кінотеатрі розважального центру «Юність» фестиваль триватиме до 1 листопада.

У Мелітополі покази фільмів триватимуть до 9 листопада у кінотеатрі «Перемога».

В Енергодарі фестивальні фільми демонструватимуться до 12 листопада у кінотеатрі «Прем’єра». Василівський районний центр культури і дозвілля запрошує глядачів до 27 жовтня.

У Запоріжжі фільми «Фестивалю військового патріотичного кіно у твоєму місті «Позивний Зеніт» тривають у ККЗ ім. О. Довженка, у кінотеатрах «Байда» та «Маяковського».

Показ фільмів «Позивний Зеніт» в усіх кінотеатрах, кінотеатральних та кіноконцертних залах  області триватиме до 15 листопада.      Організатори зазначають, що завдяки благодійному фонду Фелікса Кусаєва «Фенікс» і ТОВ «Метпромсервіс», усі жителі Запоріжжя та області можуть подивитися фільми Фестивалю «Позивний Зеніт» безкоштовно.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області