Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Булава голови облдержадміністрації перейшла до Валерія Черкаски

25 грудня 2007 - 17:28

Виконуючий обов'язки голови облдержадміністрації Валерій Черкаска та колишній голова ОДА Євген Червоненко, призначений головою Національної агенції з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, провели спільну прес-конференцію.

- Я завжди був солдатом, і коли Президент України зробив мені пропозицію я, окрім як сказати «єсть», нічого відповісти не міг, - прокоментував журналістам причину зміни місця роботи Євген Червоненко. - Робота дуже цікава, дуже непроста. Безпосередньо спорт та футбол займають у ній менше третини, але «Євро - 2012» - це величезний трамплін не тільки для футболу, а й для країни, який змінить якість життя, дає шанси на великі прибутки, інвестиції.

Я їду з легким серцем та теплом в душі, залишаюся членом колегії облдержадміністрації та депутатом обласної ради. Відтепер в моїй особі ви маєте найбільшого лобіста Запорізької області (хоча народився я в Дніпропетровську, жив у Львові, Києві).

Євген Червоненко висловив упевненість, що Валерій Черкаска на новій посаді проявить себе як ефективний менеджер регіонального масштабу. На знак символічної передачі влади Євген Червоненко передав своєму наступнику стилізовану козацьку булаву, яку йому свого часу вручив попередник Юрій Артеменко.

- Я хочу подякувати Президенту України, який підписав указ про призначення на посаду виконуючого обов'язки голови облдержадміністрації, а також Євгену Червоненку - за довіру і професійну школу, - сказав Валерій Черкаска.

Молодий керівник ОДА заявив, що продовжить політику свого попередника.

-  Ми налаштовані на те, щоб виконувати завдання, поставлені Президентом України, Урядом України та висунуті часом, - заявив виконуючий обов'язки голови ОДА Валерій Черкаска.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році