Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжців знайомлять з правилами безпечної міграційної поведінки

7 липня 2017 - 15:52

У Запоріжжі на пл. Маяковського під гаслом «Знай. Розумій. Дій» проводиться  інформаційна  кампанія - інсталяція «Грані в кубі».

Кампанію проводять Представництво міжнародної організації з міграції (МОМ) та Міністерство соціальної політики України за сприяння Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації.

У межах інформаційної кампанії відбувся дитячий квест "Обирай безпеку", метою якого є формування безпечної міграційної поведінки та навичок звернення за допомогою у разі небезпеки. Діти відвідали станції:
"Безпека/небезпека", де вчилися відрізняти безпечні та небезпечні ситуації; "Збираємось у подорож", де мали змогу зібрати валізу з важливими речами та отримували навички захисту особистих документів; "Поліція - наш друг", де патрульні поліцейські перевіряли отримані знання та дарували подарунки. За три години у квесті взяли участь близько 40 дітей віком від 4 до 12 років.
У той час, коли діти з цікавістю виконували завдання, батьки отримували інформацію щодо інсталяції «Грані в кубі», безпечної міграції та організацій, де можна отримати допомогу у разі необхідності.

Акція триває до 12 липня, запоріжці та гості міста можуть ознайомитися з реальними історіями людей, які постраждали від торгівлі людьми, правилами безпечної міграційної поведінки та переліком організацій, куди потрібно звернутися за допомогою у разі потрапляння в ситуацію експлуатації.
Під час проведення інформаційної кампанії пранується проведення консультування, дитячі заходи та кіноклуб під відкритим небом.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів