УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» -головного спеціаліста відділу харчової та переробної промисловості управління виробництва тваринницької продукції та харчової промисловості Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації
Загальні умови |
|||
Посадові обов’язки |
Головний спеціаліст відділу харчової та переробної промисловості управління виробництва тваринницької продукції та харчової промисловості Департаменту агропромислового розвитку Запорізької обласної державної адміністрації: 1 Здійснює координацію діяльності підприємств з виробництва продукції тваринного походження; 2. Здійснює координацію питань щодо цінової політики на продукти харчування, проведення ярмаркових заходів; 3. Забезпечує організацію проведення моніторингу основних економічних показників роботи підприємств харчової та переробної промисловості; 4. Бере участь у підготовці проектів рішень та пропозицій керівництву на виконання органів виконавчої влади вищого рівня; 5. Розглядає листи та заяви підвідомчих підприємств, організацій та установ, що належать до його посадових функцій; 6. Виконує інші доручення керівництва та начальника відділу; 7. Дотримується правил внутрішнього службового розпорядку Департаменту.
|
||
Умови оплати праці |
- посадовий оклад – 3801 гривень; - розмір надбавки до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно визначається відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від.18.01.2017 №.15 "Питання оплати праці працівників державних органів"; - інші надбавки , доплати та премії визначаються відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»; - додаткові стимулюючі виплати (надбавки за інтенсивність праці та за виконання особливо важливої роботи) встановлюються згідно з постановою Кабінету Міністрів України від.18.01.2017 №.15 "Питання оплати праці працівників державних органів". |
||
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду |
Безстроково |
||
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання |
Для участі в конкурсі подаються такі документи: 1) копія паспорта громадянина України; 2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, до якої додається резюме у довільній формі; 3) особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, має інвалідність та потребує у зв′язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою згідно з додатком 3 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування; 4) письмова заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки; 4) копія (копії) документа (документів) про освіту; 5) заповнена особова картка встановленого зразка; 6) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік; 7) посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою. Докумети приймаються до 17:00 години 21 червня 2017 року. |
||
Дата, час і місце проведення конкурсу |
26 червня 2017 року о 10: 00 годині за адресою: 69107, Запорізька область, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164, каб. 522
|
||
Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу |
Садовенко Тетяна Миколаївна тел.(061) 224-60-71, e-mail: stn-kadri@i.ua
|
||
Вимоги до професійної компетентності |
|
||
Загальні вимоги |
|
||
1. |
Освіта |
Вища освіта за освітнім ступенем молодшого бакалавра або бакалавра |
|
2. |
Досвід роботи |
Не потребує |
|
3. |
Володіння державною мовою |
вільне володіння державною мовою |
|
Спеціальні вимоги |
|
||
1. |
Освіта |
вища освіта
|
|
2. |
Знання законодавства |
Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції», Закон України «Про доступ до публічної інформації», законодавчі та нормативні акти, що регулюють розвиток харчової та переробної промисловості. |
|
3. |
Професійні та технічні знання |
Знання законів, інших актів законодавства відповідної галузі, інструкцію з діловодства, правила ділового етикету, правила та норми охорони праці та протипожежного захисту, основні принципи роботи на комп’ютері та відповідні програмні засоби. |
|
4. |
Спеціальний досвід роботи |
Не потребує |
|
5. |
Знання сучасних інформаційних технологій |
1) володіння основними принципами роботи на комп’ютері на рівні досвідченого користувача; 2) досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel); 3) навики роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет. |
|
6. |
Особисті якості |
1) відповідальність; 2) вміння працювати з інформацією та надавати пропозиції; 3) уважність до деталей ; 4) самоорганізація та орієнтація на розвиток.
|
|