Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

ВАТ «Запоріжавтотранс» - 10 років

28 листопада 2007 - 16:42

Співробітників ВАТ «Запоріжавтотранс», які зібралися в ПК «ЗАлК» на урочистості з нагоди 10-річчя заснування свого підприємства, привітав перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Бережний.

- У 1997 році всі зв'язки між автопідприємствами були втрачені, їх необхідно було відновлювати, - згадуючи історію створення підприємства зазначив заслужений працівник транспорту України, голова спостережної ради ВАТ «Запоріжавтотранс» Ігор Іванов. – Ми з усім цим впоралися. Так, з 1997 по 2007 рік обсяг наших послуг збільшився в 5 разів.

Перший заступник голови ОДА Олександр Бережний подякував Ігорю Іванову, водіям, диспетчерам, ремонтникам «Запоріжавтотрансу», які забезпечують сталу роботу підприємства та обслуговують значну частину регіону, побажавши їм подальших успіхів.

- Сьогодні перед перевізниками області стоїть завдання не просто збільшувати обсяги перевезень, а зробити так, щоб обслуговування пасажирів вийшло на новий якісний рівень, - зазначив перший заступник голови ОДА. Він підкреслив, що обласна виконавча влада обрала своїм пріоритетом у галузі пасажироперевезень технічне оновлення транспортних засобів та підвищення безпеки на дорогах. Ця спільна з автоперевізниками робота буде здійснюватися постійно та неухильно, наголосив Олександр Бережний.

Сьогодні на підприємстві 300 працівників, 140 з яких мають понад 10-річний стаж роботи. Кращі з них були сьогодні нагороджені почесними грамотами облдержадміністрації.

Урочистості продовжила святкова концертна програма.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів