Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Всіх об‘єднає спільне прагнення очистити нашу землю і прикрасити її для нащадків

8 листопада 2007 - 14:44

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко зустрівся з керівниками провідних промислових підприємств та бізнесових кіл регіону. Вони обговорили низку конкретних заходів щодо проведення у Запорізькій області ініційованої Президентом України акції «Озеленення країни – спадщина для майбутніх поколінь». У зустрічі також взяли участь заступники голови ОДА Григорій Фукс та Микола Фролов.

- Мусимо зрозуміти, що оновлення зелених насаджень, розчищення територій від стихійних звалищ робимо для самих себе, - наголосив глава області, звертаючись до присутніх. – Прикрашаючи свою землю, підвищуємо рівень її капіталізації, робимо більш привабливою для притоку іноземних інвестицій. Погодьтеся, ніщо не єднає людей більше, ніж спільна робота з висаджування дерев. Це, до речі, також найпростіший спосіб зробити наше суспільство більш консолідованим.

Учасники зустрічі щиро підтримали цю ідею. Керівники промислових підприємств, зокрема, відзначили, що готові ділом підтвердити свою соціальну відповідальність щодо покращення стану навколишнього середовища в екологічно досить навантаженому регіоні.

Євген Червоненко інформував учасників зустрічі про старт акції, який відбудеться у неділю, 11 листопада. Передбачається, що роботи одночасно розпочнуться на острові Хортиця, де планується оновлення дендропарку в районі ЦІМЕЖу, та у громадських парках Запоріжжя. Аналогічні заходи триватимуть кілька тижнів поспіль в усіх районах нашої області.



Управління інформації та зв‘язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів