Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова райдержадміністрації не може бути самостійним політиком, а мусить стати ефективним реалізатором політики Президента

6 листопада 2007 - 15:47

Голова облдержадміністрації Євген Червоненко особисто представив на загальних зборах активу Василівського району нового виконуючого обов'язки голови райдержадміністрації Олега Закарлюку. У заході також взяли участь заступник голови ОДА Валерій Черкаска, голова Василівської районної ради Володимир Грачов.

- Нарешті нам вдалося подолати кадрову кризу у Василівському районі, – наголосив голова ОДА. – Беручи до уваги, що посада керівника органу виконавчої влади на території належить до вертикалі Президента, а вона сьогодні має бути потужною, я особливо ретельно підбирав претендента на неї. Треба розуміти, що він не може бути самостійним політиком, а мусить стати ефективним реалізатором політики Глави держави. Тому я багато спілкувався з Олегом Васильовичем, з‘ясовував його підходи до вирішення болючих питань регіону. І з упевненістю можу констатувати, що він повністю відповідає всім зазначеним вимогам.

Євген Червоненко нагадав присутнім, що Олег Закарлюка – справжній професіонал у сфері державного управління, має досвід практичної роботи головою Пологівської РДА. До того ж запропонував власні дієві рішення щодо ефективного соціально-економічного розвитку району.

Очільник області оприлюднив низку стратегічних завдань, поставлених новому керівнику Василівського району щодо стабілізації соціально-економічної ситуації і її подальшого поступального розвитку.

- Я даю свою згоду вам, Олеже Васильовичу, на самостійне вирішення всіх кадрових питань – повний карт-бланш, так би мовити, – зауважив голова ОДА, – втім, і спитаю дуже прискіпливо за результати вашої роботи.

У відповідь Олег Закарлюка подякував Президенту і главі області за високу довіру і запевнив, що докладе всіх зусиль, щоб її виправдати. Просто із зали засідань голова РДА пішов приймати справи.

 

Управління інформації і зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів