Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Червоненко: “Запорізька область багата на світлі голови”

5 липня 2007 - 16:22

Сьогодні близько двох тисяч молодих спеціалістів – випускників Запорізького національного університету – пішли у велике самостійне життя. Відмінників навчання, а це більше 200 вчорашніх студентів, серед яких 110 магістрів, вітали у театрі ім. Магара, де відбувся бал випускників ЗНУ. Нагороджували відмінників голова облдержадміністрації Євген Червоненко, ректор ЗНУ Сергій Тимченко та інші посадовці.

Євген Червоненко тепло привітав випускників, підкресливши, що Запорізька область завжди була багата на світлі голови, перед якими низько вклоняється. “Я маю надію, що багато хто з вас залишиться працювати в Україні, адже державі потрібні ваші здібності, щоб бути стабільною і сильною”, – зазначив глава області.

Сергій Тимченко зазначив, що у ЗНУ нарешті започатковано добру традицію вітати зразкових випускників на щорічному балі, адже кожного року заклад надає державі дипломованих фахівців з сотень спеціальностей. Так, цього року документ про повну вищу освіту отримали талановиті молоді спеціалісти, відомі вже не лише в області, а й в країні, серед яких є стипендіати Президента України та Кабінету Міністрів.

Голова облдержадміністрації вручив дипломи магістрам-відмінникам, а від обласного управління освіти та науки вони отримали нагрудні знаки. Дипломами та нагрудними знаками Петра Могили “За багаторічну сумлінну працю і особливі досягнення” удостоєно і кращих викладачів Запорізького національного університету.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни