Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Змагалися юні рятувальники

18 травня 2007 - 15:32

16-17 травня в Запорізькому будинку творчості молоді та юнацтва тривав обласний етап ХІІІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних-рятувальників, організований Головним управлінням МНС України в Запорізькій області та Управлінням освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.

Цього року у фестивалі взяли участь 31 команда з різних районів області та Запоріжжя. Команди ДЮР змагались у конкурсі знавців правил безпеки життєдіяльності, естрадних мініатюр та на кращу емблему фестивалю. Школярі ретельно підготувал и сь до всіх змагань, але найяскравішими були музично-тематичні композиції, під час яких діти демонстрували артистизм, гумор, оригінальність та неповторність жанрів.

Переможцем фестивалю стала команда навчально-виховного комплексу №16 із міста Мелітополь, яка буде представляти Запорізький регіон на ХІІІ Всеукраїнському фестивалі, що традиційно відбудеться у вересні 2007 року в Криму. Друге місце виборола команда ДЮР міста Енергодар, а третє місце – дружина юних рятувальників Комунарського району м. Запоріжжя.

Традиційний фестиваль вкотре продемонстрував, що діти добре орієнтуються в питаннях пожежно-рятувальної справи, знають, як правильно поводити себе у випадках виникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі пожеж. Більшість підлітків планують в майбутньому стати професійними рятувальниками, тому вже сьогодні вони відчувають відповідальність за збереження національного багатства та довкілля.

 

Прес-служба ГУ МНС України в Запорізькій області

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень

«З нас – шкільні автобуси, з вас – очне навчання», – голова Запорізької ОДА щодо організації навчання в Новомиколаївській громаді