Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Веселому суспільно-економічна ситуація стабільна

17 травня 2007 - 15:02

Перш за все Микола Фролов взяв участь у виїзному засіданні колегії санепідслужби області у Веселівському районі. Як позитив членами колегії відзначено той факт, що райдержадміністрацією спільно з районною радою затверджено 15 комплексних регіональних програм, спрямованих на покращення санітарно-епідемічної ситуації в районі. Активно ведеться перепаспортизація об'єктів водопостачання. На кінець квітня цю роботу зроблено на 22 з 32 водогонах. За хімічними та бактеріологічними показниками веселівська вода чи не найкраща в області.

Інфекційна захворюваність у районі протягом останніх років зберігає середньо обласні тенденції.

Складною залишається демографічна ситуація і характеризується як напружена. Стан генофонду має незадовільний характер. Менше половини дітей при народженні мають першу групу здоров'я. А народжується тут щорічно близько 200 малюків.

Тому М. Фролов після засідання колегії відвідав центральну районну лікарню, де повним ходом йдуть ремонтні роботи. Пологове відділення реконструюється повністю. Незабаром породіллі тут матимуть змогу народжувати у воді в присутності рідних. Палати вже сьогодні мають добротний сучасний вигляд. Заступник голови ОДА пообіцяв по можливості направити сюди і нову апаратуру.

Під особистий контроль Микола Фролов взяв і відкриття спортивного майданчика у районній гімназії. Будівництво самого майданчика вже закінчено за рахунок місцевого бюджету та благодійних коштів. А от штучного покриття для нього район ніяк не може одержати від міністерства сім'ї, молоді та спорту України.

За місяць-другий районна виконавча влада сподівається, що у Веселому з'явиться газ. Вже готова до експлуатації газорозподільна станція у центрі селища. Нині проводиться перевірка газопроводу на герметичність.

«Радує те, що виконавча влада і райрада тут не чубляться, а спільно вирішують нагальні проблеми людей», - резюмував заступник голови облдержадміністрації Микола Фролов.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень

«З нас – шкільні автобуси, з вас – очне навчання», – голова Запорізької ОДА щодо організації навчання в Новомиколаївській громаді