Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Є. Червоненко: «Сани до зими ми готуємо вчасно»

11 травня 2007 - 13:07

Селектор був присвячений питанню підготовки житлово-комунального господарства до осінньо-зимового періоду 2007-2008 років.

За підсумками минулого сезону серед регіонів України ми займаємо золоту середину – 14-те місце. Тому Віце-прем'єр-міністр у своїй доповіді не згадав нас ні серед тих, кому дякував за злагоджену роботу, ні серед тих, кого журив за бездіяльність.

Голова облдержадміністрації під час наради запропонував Уряду якнайшвидше внести на затвердження Верховної Ради зміни до законодавства щодо формування тарифів на комунальні послуги та проведення тендерів. Останні стали «вже своєрідною притчею во язицах і зв'язали виконавчим органам влади руки», як висловився Євген Червоненко.

Минулу зиму наша область пережила спокійно. Всі об'єкти комунальної теплоенергетики працювали у звичайному режимі. Нарікань на їхню роботу від споживачів не було. Рівень оплати за спожиті енергоносії у нас на рівні середньостатистичних по Україні.

Головним у роботі комунальників нині є підготовка до опалювального сезону і використання субвенцій з державного бюджету і коштів місцевих бюджетів, виділених на виконання обласних програм, у повному обсязі. Опалювальний сезон цієї осені, як зазначив Володимир Рибак, повинен розпочатись 15 жовтня. І ні на день пізніше.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 862-го дня війни

«Споживання зростає, дефіцит теж»: в Запорізькій області оновили графіки відключень

«З нас – шкільні автобуси, з вас – очне навчання», – голова Запорізької ОДА щодо організації навчання в Новомиколаївській громаді