Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Продовжено дію Державної програми галузі тваринництва у 2016 році

24 лютого 2016 - 11:05

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2015 № 884 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва" та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.2015 № 459 "Про здійснення нарахування та виплати часткового відшкодування вартості тварин " в Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації створена та працює комісія  з питань  здійснення нарахування та виплати часткового відшкодування вартості тварин (далі – комісія).

  Наказами Мінагрополітики України від 18 січня 2016 року №9 "Про затвердження розподілу видатків, передбачених Законом України " Про Державний бюджет України на 2016 рік " за КПКВК 2801540 "Державна підтримка галузі тваринництва" та від 04.03.2016 № 80/219 "Про затвердження паспорта бюджетної програми на 2016 рік " затверджено обсяги видатків загального фонду на 2016 рік у розмірі 50,0 млн. грн.

Вищезазначені кошти передбачені на часткове відшкодування вартості закуплених для подальшого відтворення телиць, нетелей, корів вітчизняного походження та племінних телиць, нетелей, корів молочного, молочно – м´ясного  і м´ясного напрямку продуктивності, племінних свинок та кнурців (класу "еліта"), племінних вівцематок, баранів, ярок.

В газеті" Запорізька правда" від 17.03.2016 року  №10 опубліковано оголошення про те, що в Департаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації розпочала  роботу комісія з питань здійснення нарахування та виплати часткового відшкодування вартості тварин.

Заявки на розгляд документів суб’єктів господарювання для отримання часткового відшкодування вартості тварин приймаються з дня публікації оголошення за адресою: 69107 м. Запоріжжя пр. Леніна 164, к. 535.

Для отримання часткового відшкодування вартості тварин суб'єкти господарювання до 5 листопада  (станом на 1 листопада ) подають комісії такі документи:

1) для виплати часткового відшкодування вартості тварин вітчизняного походження:

заявку (у двох примірниках);

довідку про відсутність (наявність) заборгованості із сплати податків і зборів;

довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;

засвідчені підписом керівника, скріпленим печаткою (за наявності) суб’єкта господарювання копії відповідних платіжних документів;

акт про передачу (продаж) і закупівлю худоби за договором (крім тварин, що були ввезені у режимі імпорту);

копію звіту про стан тваринництва (форма 24-сг) (на останню звітну дату на момент подання документів);

виданий у встановленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин;

копії племінних свідоцтв (сертифікатів) або сертифікатів племінних (генетичних) ресурсів, засвідчені підписом керівника, скріпленим печаткою (за наявності) суб’єкта господарювання. Суб’єкти господарювання, які закупили телиці, нетелі та корови вітчизняного походження, що походять з неплемінних стад, подають копію звіту про стан тваринництва (форма  24-сг, річна) щодо продуктивності тварин відповідного неплемінного стада станом на 1 січня року, що передує року, в якому були закуплені тварини, засвідчену підписом керівника, скріпленим печаткою (за наявності) суб’єкта господарювання — власника неплемінного стада;

письмове зобов’язання повернути до державного бюджету в місячний строк бюджетні кошти у разі зменшення поголів’я станом на 1 січня двох наступних років з урахуванням приросту та обсягу закупівлі;

2) для виплати часткового відшкодування вартості тварин, що були ввезені у режимі імпорту, суб’єкти господарювання подають комісіям також копії:

відповідного контракту;

рахунка-фактури (інвойсу), платіжних документів, сертифікатів;

митної декларації.

З вищезазначеною Постановою Кабінету Міністрів України можна ознайомитись на сайті Мінагрополітики України.

Телефон для довідок Департаменту: (061) 224-61-44.

Читайте також

Благодійний фонд «Світ Україна. Пологи» об’єднав волонтерів із золотими серцями

Ми сильні, бо ми – українці! – переконаний військовослужбовець Олександр Колісніченко

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи

Поліцейські Запоріжжя розкрили резонансне вбивство місцевого посадовця

Діалог бізнесу та держави: запорізькі підприємці отримали практичні поради про налагодження відносини з міжнародними партнерами