Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Назавжди лишився у серцях земляків

3 березня 2016 - 15:35

2 березня у Василівському історико-архітектурному музеї-заповіднику «Садиба Попова» відбулося урочисте відкриття виставки, присвяченої пам’яті Олександра Мельника –Василівського міського голови двох скликань (1994-1998 рр., 1998-2002 рр.), депутатаміськради семи скликань, керівника міжколгоспного дорожнього будівельного управління, краєзнавця, поета і просто хорошої людини.

Про добру вдачу Олександра Андрійовича і про світлий слід, який лишив він в історії рідної землі, розповідали родина, друзі, колеги, жителі Василівки та Запорізької області. Завітали на захід і заступник голови районної ради Андрій Дашковський, голова Василівської міської ради Людмила Цибульняк, редактор районної газети «Нова Таврія» Тетяна Руденко, голова ветеранської організації м. Василівка Лідія Слободян,  які згадали теплими словами Олександра Мельника, розповіли цікаві моменти з його життя, діяльності, про його досягнення.

Відкривав виставку директор музею-заповідника «Садиба Попова» Валерій Стойчев, який наголосив на великому внеску Олександра Мельника в розвиток міста, у відбудову Північного флігеля «Садиби Попова», в якому на сьогодні знаходиться музей, у вивчення історії рідного краю.

Розповіли про Олександра Андрійовича дружина Анна Сергіївна, сестра Валентина Андріївна, дочка Ірина. Взяли слово й коллеги Олександра Андрійовича, які працювали з ним в міжколгоспному дорожньому будівельному управлінні, а також ініціатор виставки Тетяна Міськова й василівський поет Василь Крилатий.

Захід пройшов у теплій, душевній атмосфері. Тільки найкращими словами згадували присутні видатного василівчанина Олександра Мельника та його професійні досягнення, про те, якою мудрою, працьовитою і залюбленою у Василівку людиною був. Саме таким він назавжди залишився у серцях своїх земляків.

Читайте також