Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

УВАГА! Інформація для бажаючих взяти участь у земельному аукціоні з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності

5 серпня 2015 - 16:09

За повідомленням організатора торгів – Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області 4 вересня планується реалізувати на конкурентних засадах право оренди на 1 земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 39,5992 гектара, розташовану на території Новопилипівської сільської ради Мелітопольского району.

 

Земельна ділянка, що виставляються на торги, призначена для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Термін оренди – 7 років. Стартовий розмір річної орендної плати - 62201,50 грн. Виконавцем земельних торгів визначено ЗТБ «Гілея».

Земельний аукціон відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Сорок років Радянської України, 41, торговий зал ЗТБ «Гілея» (пр. № 202).

За більш детальною інформацією бажаючі взяти участь у набутті права оренди на зазначену земельну ділянку на конкурентних засадах можуть звернутися до виконавця земельних торгів за адресою: м. Запоріжжя, вул. Сорок років Радянської України, 41 (пр. № 202) тел. (061) 224-69-58, або у відділ оцінки та ринку земель Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Українська, 50, тел. (061) 787-51-49.

Довідково:

 Згідно з нормами чинного законодавства України розпорядником сільськогосподарських земель державної власності (у тому числі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва) є Держгеокадастр України та його територіальні органи. Набуття права користування цими угіддями здійснюється виключно через аукціон, на якому визначається розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою. Орендарем земельної ділянки стає учасник земельних торгів, що запропонував найвищу плату (переможець торгів), з яким за результатами аукціону укладається договір оренди.

Учасником земельних торгів може бути фізична або юридична особа, яка подала виконавцю земельних торгів необхідні документи, сплатила реєстраційний та гарантійний внески, зареєстрована у книзі реєстрації учасників земельних торгів і відповідно до закону може набувати право користування земельною ділянкою, яка виставляється на земельні торги.

Особа, яка бажає взяти участь у земельних торгах, не пізніше ніж за три робочі дні до їх проведення подає виконавцю земельних торгів: заяву про участь у земельних торгах, а також інші документи, зазначені в частині сьомій

 

Головне управління Держгеокадастру у Запорізькій області

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 860-го дня війни

Чотири автобуси – чотири порушення: в Запоріжжі перевірили транспорт на внутрішньообласних маршрутах

Благодійний фонд «Світ Україна. Пологи» об’єднав волонтерів із золотими серцями

Ми сильні, бо ми – українці! – переконаний військовослужбовець Олександр Колісніченко

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи