Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

Про проведення оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

12 березня 2015 - 10:15

До уваги керівників райдержадміністрацій, міських, селищних, сільських рад,

структурних підрозділів облдержадміністрацій, територіальних органів

центральних органів виконавчої влади !

 

Регіональна комісія з оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок бюджетних коштів (далі - регіональна комісія) оголошує проведення конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році.

Метою конкурсу є створення конкурентного середовища під час відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році, забезпечення прозорості процесу їх відбору та подальшого ефективного і цільового використання зазначених коштів.

Проведення конкурсного відбору здійснюється відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 № 656 «Питання державного фонду регіонального розвитку».

Основні критерії конкурсного відбору та умови фінансування інвестиційних програм (проектів) за рахунок бюджетних коштів викладені у пунктах 4, 5 Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 № 656.

Додатково звертаємо увагу, що відповідно до ст.241 Бюджетного кодексу України програми і проекти, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, підлягають співфінансуванню з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків.

Учасниками конкурсу є райдержадміністрації, обласна, районні, міські, селищні, сільські ради, структурні підрозділи облдержадміністрації, територіальні органи центральних органів виконавчої влади (далі - заявники).

Для участі в конкурсному відборі до регіональної комісії особисто або поштою (на адресу Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, пр. Леніна, 164, м. Запоріжжя, 69107, каб. 442,) заявники подають:

- заяву для участі в конкурсному відборі за встановленою формою, визначеною у Порядку підготовки, оцінки та відбору програм і заходів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 № 656, зі змінами (додаток 1);

 - документи за переліком, який викладено у Порядку підготовки, оцінки та відбору програм і заходів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 № 656, зі змінами (додаток 2);

- перелік інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізовуватися у  2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, за формою, встановленою Мінекономрозвитку України (додаток 3).

Документи, які подаються для участі в конкурсному відборі, підписуються керівником заявника та подаються у одному примірнику в окремій папці з реєстром наданих документів. Копії документів повинні бути завірені належним чином.

По інвестиційних проектах, які пройдуть конкурсний відбір, заявники надають додатково три примірника відповідних документів з метою їх направлення до Мінекономрозвитку України, профільним центральним органам виконавчої влади та Мінрегіонбуду України.

Прийом документів, що подаються на конкурс здійснюється з 17 по 31 березня 2015 року включно, щоденно, крім суботи та неділі, з 08-30 до 16-00 годин.

 

Контактні телефони: (061) 224-62-63; 224-61-22; 224-63-44; 225-63-55.

 

Електронна адреса: uprek@zp.ukrtel.net.

Додаток 3(.xls, 23Kb)

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 860-го дня війни

Чотири автобуси – чотири порушення: в Запоріжжі перевірили транспорт на внутрішньообласних маршрутах

Благодійний фонд «Світ Україна. Пологи» об’єднав волонтерів із золотими серцями

Ми сильні, бо ми – українці! – переконаний військовослужбовець Олександр Колісніченко

Українцям за кордоном продовжать можливість ДНК-тестування для пошуку рідних

Як отримати грант до 15 тисяч доларів українським підприємицям

Вступна кампанія до профтехів: оголошено старт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 429 ударів по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 858-го дня війни

В Запоріжжі відзначили 32-річчя військової частини 3026 Нацгвардії України

Повне знеструмлення підприємства: як уникнути техногенної катастрофи