Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі спортсмени підкорюють нові вершини на міжнародних турнірах

5 лютого 2015 - 16:38

Запорізькі спортсмени підкорюють нові вершини на міжнародних турнірах

Про це повідомили в управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Так, запорізький плавець Сергій Фролов на престижних змаганнях у Ніцці обійшов понад 400 спортсменів із Іспанії, Німеччини, Угорщини, Італії, Швеції, Швейцарії, Росії та України. На дистанції 400 метрів вільним стилем він прийшов до фінішу другим та виборов «срібло».

Інший запорізький спортсмен Сергій Шевцов не зумів потрапити до фіналу, проте в своєму  попередньому запливі на 100 м вільним стилем зумів оновити юнацький рекорд України, показавши результат 50.89.

- У складі української збірної в Ніцці змагалися шестеро плавців з області - вихованці СДЮШОР «Спартак-КПУ»: Сергій Фролов, Євген Мамин, Микола Абрамов, Владислав Перепелиця, Сергій Шевцов і Кирило Гаращенко. Ці хлопці – гордість нашого краю. Своєю жагою до перемоги, сильним духом, працелюбністю та незламністю вони підкорюють найвищі спортивні вершини та п’єдестали. Ними не можна не пишатися, - зазначила начальник управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова.

Ще одним «сріблом» відзначився запорізький борець, вихованець спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату спортивного профілю  Парвіз Насібов.  На міжнародному турнірі «Yadegar Imam Cup» у місті Мешхед (Іран)  спортсмен посів друге призове місце у ваговій категорії  60 кг.

Подолати не вдалося тільки іранців, які в командному заліку отримали безперечне перше місце.  Загалом за звання найсильнішого змагався 121 борець із дев’яти країн світу: Ірану, Вірменії, Азербайджану, Грузії, Киргизстану, Туркменістану, України, Росії й Туреччини. 

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Навчальний рік в Запорізькій області розпочнеться 2 вересня

Один з приватних закладів вищої освіти Запоріжжя позбавили ліцензії на навчання в аспірантурі

Медзакупівлі в Запорізькій області: виявлено два ймовірні порушення

Енергетики, Запорізька ОДА, міська рада та Держенергонагляд спільно працюють над покращенням ситуації з енергозабезпеченням в регіоні

«В 16 разів зменшилась загальна тривалість вимкнень електроенергії», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Ситуація з електроенергією стала кращою: думки запоріжців

Громадська організація «Група активної реабілітації» - допомога для людей з ураженням спинного мозку або схожими за наслідками захворюваннями

СБУ встановила чергових колаборантів, які організовували фейковий референдум у Мелітопольському районі

єВорог: зупинимо ворога разом

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.07.2024

Впродовж доби окупанти завдали 455 ударів по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 882-го дня війни