Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Запорожці» на Співочому полі

21 червня 2006 - 12:24

За сприяння управління культури та туризму облдержадміністрації творчий колектив обласної філармонії – ансамбль пісні і танцю “Запорожці” взяв участь у Всеукраїнському святі народної творчості “Народ ніколи не загине, допоки музика жива”, яке проходило на Співочому полі у Тернополі.

Співоче поле багате подіями, які без перебільшення мали епохальне значення для відродження та формування сучасного українського духу. Його слід розглядати не лише як сценічну площадку чи архітектурну споруду – його сутність є набагато глибшою і ціннішою, адже збудоване 20 років тому, воно стало своєрідним провісником відродження України, її пісні, її нескореного духу.

Ансамбль пісні і танцю “Запорожці” обласної філармонії став головним учасником громадсько-мистецького дійства на театральному майдані, маршу-параду учасників свята вулицями м. Тернополя, свята хорової пісні на Співочому полі, також “Запорожці” виступили із концертом у м. Качинці Теребовлянського району Тернопільської області.

Щасливе та плідне перебування на Тернопільщині відбулось завдяки фінансуванню гастрольного заходу ансамблю пісні і танцю “Запорожці” як переможця конкурсу серед вітчизняних гастролерів, для підтримки яких передбачаються кошти із спеціального фонду місцевого бюджету, що надходять від збору на проведення гастрольних заходів.




Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

«Наше спільне завдання – нарощувати кількість захисних споруд та наводити лад в наявних»: заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко

За матеріалами СБУ до 8 років позбавлення волі засуджено російського агента, який «зливав» ворогу розташування ремонтних баз військової техніки у Запоріжжі

В Запоріжжі будують «підземну школу» для тисячі учнів – голова ЗОДА Іван Федоров перевірив хід робіт

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти завдали 391 удар по 10 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 861-го дня війни

Акція «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: в Запоріжжі стартувала реєстрація учасників забігу

Ветеранам спрощено процедуру отримання пільг на комунальні послуги

Нові робочі місця для жителів Пологівської громади: грант допоміг відкрити швейне виробництво

Заступник голови обласної державної адміністрації Чередніченко Володимир Анатолійович

Обрати сімейного лікаря, подати декларацію чи оновити персональні дані можна буде в «Дії»

«Муніципальна няня» тепер для дітей до 6 років: нові можливості для батьків в Україні