Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Пам’яті Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира (Сабодана)

21 липня 2014 - 15:11

19 липня 2014 року у приміщенні Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Горького за сприяння Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації  відбулася зустріч архієпископа Запорізького і Мелітопольського Луки із запоріжцями, яка була присвячена пам'ятним подіям, пов'язаним з новопреставленным Блаженнішим Митрополитом Володимиром.

Присутні стали свідками емоційної, яскравої розповіді про долю Митрополита Володимира - про його батьківську любов і чесноти, про терпеливість у хворобі й милосердя, про устрій у його повсякденному житті, про взаємини з людьми, про зворушливі моменти життя Його Блаженства. Розповідь була проілюстрована фото- та відеоматеріалами.

Ведучий зустрічі владика Лука читав вірші Митрополита Володимира, згадував цікаві випадки з його життя, відповів на численні запитання, які цікавлять не тільки прихильників Української Православної Церкви, а й більшість громадян України: щодо останніх днів життя Блаженнішого Митрополита Володимира, про становлення Української Православної Церкви і взаємовідносини з Київським Патріархатом, про вибори нового Предстоятеля Української Православної Церкви.

Читайте також