Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька чемпіонка світу з тхеквондо повернулась у рідний край

28 березня 2014 - 14:55

Запорізька чемпіонка світу з тхеквондо повернулась у рідний край

Сьогодні вранці до Запоріжжя повернулась Юлія Міюц, яка виборола найвищу нагороду на чемпіонаті світу з тхеквондо ВТФ серед юніорів, який проходив у китайському Тайбеї з 23 по 26 березня. На вокзалі «Запоріжжя-І» чемпіонку зустріла численна делегація разом з оркестром військової частини 3033. Із заслуженою нагородою Юлію привітала начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Наталія Власова.

- Такі спортивні події дуже важливі для жителів Запорізького краю, вони об’єднують усіх нас, об’єднують своїм абсолютним позитивом, підживлюють почуття нашої гідності і слугують яскравим прикладом для молоді. Ми пишаємося перемогою Юлі та віримо, що ще не раз почуємо про її блискучі перемоги і побачимо її на найвищих щаблях п’єдесталу, - зазначила Наталія Власова.

У чемпіонаті світу взяли участь майже 800 спортсменів із 107 країн світу. Запорізька спортсменка продемонструвала результати найвищого рівня, склавши гідну конкуренцію суперницям з Греції, Італії та Франції.

За багато років Україні вперше вдалося вибороти золоту медаль з цього виду спорту. Крім того, Юлія завоювала ліцензію на юнацькі Олімпійські ігри, ставши третьою на кваліфікаційному турнірі, який також проходив у Тайбеї.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також